Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Horvi
    őstag

Igen, sajnos találkoztam. Esélyes, hogy valahol szakadás van a nyákban vagy hiba a forrasztásoknál. Nekem az rscomponents-es kínai gyártású rev2-es B csinálja ezt. Sajnos a hőtágulás miatt ez bármikor megtörténhet akkor is, amikor nem piszkáljuk. :(
    Ha még garis, akkor érdemes megpróbálni cseréltetni.

Ráadásul nem csak a winyót dobhatja le, hanem sd kártya írás hiba, fájlrendszer eldobás is gyakori volt vele.

Szerk: esetleg érdemes megnézni hogy nem zár -e rövidre valamit a borda amihez hozzáért. Borda nélkül is reprodukálható a fagyás, bár valóban könnyebb előidézni bordával.

Köszi a választ. Elvileg a malnapc 1 év garit ad rá. Nekem még a sima B verzió van ami elvileg UK-ban készült. Akkor megpróbálom gariztatni hátha.
    Hát amíg nem piszkáltam hozzá addig semmi gond nem volt vele.

Egy másik RPi kérdésem is lenne. Találtam neten egy step by step guideot a Deluge-hoz. Konkrétan ezt. Na most a probléma ott kezdődik amikor felrakom a deluge-web-et és utána el akarom indítani. Elindulni elindul, tudok rá csatlakozni weben keresztül viszont a pin nem adja vissza a promptot és 2-3 perc után dob egy hibaüzenetet valami konfig fájl miatt sír. Ilyesmivel találkozott már valaki? Köszi.

Üdv,
    Horvi

Új hozzászólás Aktív témák