- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
Sziasztok !
Eredetileg az első kérdésem az lett volna, hogy nincs-e valamilyen egyszerű módszer arra,hogy megkeressem azokat a filmeket amiket az XBMC nem ismert fel és nem rakta a média tárba. ( nem az egyenként végignézésre gondoltam.
) ,DE (!) gondoltam előtte még gyorsan frissítem az OpenElec-et...
Hát lehet,hogy nem kellett volna...(4.0.x-ről 4.2.1-re)
Az első ami nem tetszett az az ,hogy betöltéskor az XBMC logo-nál a jobb felső sarogban kicsiben ott volt egy olyan "színkocka",mint ami a bekapcsolásnál szokot lenni full-screenben, azután mikor bejött a menü még akkor is volt.( más tapasztalt ilyet ?) Gondoltam mindjárt megnézem filmközben is ott marad-e. Hát ekkor ért a legnagyobb sokk...
Bármire mentem azt írta,hogy már nem elérhető.
Akkor gondoltam megnézem a videok / file-ok menüben és ott meg azt írja ,hogy a forrás nem elérhető.
(ami egy NAS és nem azzal van a baj,mert a TV-m,PC-m az látja.)
Please Help !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ARMA Reforger
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bestbuy játékok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest