Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
válasz
Peter789
üzenetére
Az FM rádióról közben lemondtam, minden megvan internetes rádióban is, ami kellhet.
Igaz, nem Raspberry, de találtam olyan lapot (radxy rock), amin fut Android is, ott meg már gondolom nem akkor gond egy xbmc-t vezérelni.
Egy usb-s slim slot-in-es CD-t rádugva a PI látja nem? Kérdés, hogy kell-e valami extra, hogy tudjak lépkedni a zeneszámok között, vagy sem?
Érintő panel: soha nem fogtam még ilyet a kezemben, de a képeket nézve külön van az LCD megjelenítő, és előtte egy rétegben az érintőpanel? Milyen minőségű képet ad egy ilyen panel? Nekem csak a kezelőfelület miatt kellene, reményeim szerint egyszerűbb, mint külön fizikai gombokkal szenvedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Arc Raiders
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen routert?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 250 GB SSD + Lenovo LT1952p 19" monitor
- ÁR ALATT!!! - Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT 2x16 GB 6000MHz DDR5
- AKCIÓ 03.30-ig!!! RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, MEMÓRIA ÉS SSD NÉLKÜL
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, 8GB DDR4 RAM, JOGTISZTA WINDOWS 11
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann