Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz wassermann #6580 üzenetére

Beüzemeltem a két it9135 és egy rtl2832u+r820t tunerekkel a raspit. Kb így tudnám összefoglalni:

Úgy állítottam be, hogy a teljes muxot átadják a tunerek a pinek, ne csak azt amit épp nézek (tehát nincs pidfilter használva). Hálózaton át megy natgeo, cartoon network és m1 hd. A vétel térereje kicsit bizonytalan, főleg az it9135 tunerek számára, de elfogadható. Tuning nélkül is működött, de a cpu terhelés úgy már 80 fölé is ment, inkább áttettem 950MHz-es beállításra a tuningot. A rendszer pendriveről fut, mert sd kártyán korábban sokszor volt adatvesztésem. A kártyaolvasó nem a pi-hez van kötve, mert attól lehal. Így körülbelül 66Mbit a tunerektől bemenő adat és úgy 10Mbit a hálózati forgalom. Magát a pit nem kötöttem tévére vagy monitorra, mert egyszerűbb a pécén felkapcsolódni és félretett ablakban nézni az adást.

A dolog apropója, hogy a konyhába teszek egy "tévét". Véglegesen valószínűleg az mk808b androidos stickem lesz a vevő a kompaktsága miatt. Wifin át odamegy a stream :) Persze telefonon és tableten sem utolsó az élmény.

Új hozzászólás Aktív témák