- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adott egy RPi Zero 2 W. egy ADS-B vevővel Flightradar24 feeder-nek használva.
Viszont kezd nagyon kiidegelni: Random időközönként megszakad vele a kapcsolat. WiFi-n keresztül megy, a táp is elég neki (egy RPi 4-et is simán elhajtott korábban)
A Pi folyamatosan fut, amikor újra elérhető, az uptime alapján semmi reboot nem volt.
A wifi-adapter energiagazdálkodását már kikapcsoltam.Az OS egy FR24-es image volt, ami Raspberry OS Buster alapú, de már ment egy update Bullseye-ra, ott se változott a helyzet.
Már régebben is tapasztaltam hasonlókat RPi ZeroW-vel, hogy egyszerűen eltűnt a hálóról, de ott csak miniprojektek futottak. Most már komolyan idegesít a dolog, pláne, hogy teljesen random! A héten volt már 36 órányi szakadásmentes futás is, most meg kb 10 szakadás csak ma.
Van valakinek bármi hasonló tapasztalata vagy esetleg ötlete egy kalapácson kívül???
szerk.: A logokban eddig "természetesen" semmi releváns bejegyzést nem találtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest