- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Van valami jó tippetek arra, hogy NAT-olt hálózat mögül milyen módszerrel lehetne elérni a belső hálózatom az internet irányából? Természetesen raspberry pi-n keresztül szeretném ezt megtenni, mivel az mindig be van kapcsolva.
Amit próbáltam remote.it, itt az SSH-t tudtam kirakni, jó benne, hogy csak addig aktív az ssd amíg elindítom, felcsatlakozok, ha bezárom az ssh-t akkor pár perc múlva bezárul a csatorna ami a külső elérést biztosítja.
Ami nem tetszett benne, hogy minden szolgáltatás külön kellett megnyitni, csomó minden nem is működött valamiért. (nyilván én voltam béna)
Olyan elérésre gondoltam, mint egy TeamViewer, adott kóddal csatlakozok, és mehet kb akármi.
Ami nehezíti a dolog, hogy csak konzol van a gépen, ha nem szükséges grafikus felületet nem raknék a vasra.
Bármilyen ötletet szívesen veszek, a netszolgáltatóm csak NAT-olt címet biztosít, esetleg havidíj ellenében FIX IP-ét is tudnak adni, ami már nem NAT-olt cím, de arra meg nem igazán van szükségem/nem feltétlenül akarok 1 ip-n látszódni mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI + Intel Core i7-13700KF
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest