Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Van valami jó tippetek arra, hogy NAT-olt hálózat mögül milyen módszerrel lehetne elérni a belső hálózatom az internet irányából? Természetesen raspberry pi-n keresztül szeretném ezt megtenni, mivel az mindig be van kapcsolva.
Amit próbáltam remote.it, itt az SSH-t tudtam kirakni, jó benne, hogy csak addig aktív az ssd amíg elindítom, felcsatlakozok, ha bezárom az ssh-t akkor pár perc múlva bezárul a csatorna ami a külső elérést biztosítja.
Ami nem tetszett benne, hogy minden szolgáltatás külön kellett megnyitni, csomó minden nem is működött valamiért. (nyilván én voltam béna)
Olyan elérésre gondoltam, mint egy TeamViewer, adott kóddal csatlakozok, és mehet kb akármi.
Ami nehezíti a dolog, hogy csak konzol van a gépen, ha nem szükséges grafikus felületet nem raknék a vasra.
Bármilyen ötletet szívesen veszek, a netszolgáltatóm csak NAT-olt címet biztosít, esetleg havidíj ellenében FIX IP-ét is tudnak adni, ami már nem NAT-olt cím, de arra meg nem igazán van szükségem/nem feltétlenül akarok 1 ip-n látszódni mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest