Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Van itthon egy RPI3B+ meg pár kihasználatlan merevlemez, mivel szükség lenne rá, gondoltam készítek belőle egy otthoni kis szervert, csak backupra, de úgy, hogy külső, tehát nem az otthoni hálóról is el tudjam érni (jó lenne pl. folytatni a munkát otthonról).
A kérdésem, hogy merre érdemes ezzel elindulni?
FTP biztonságos pl. erre a célra? OMV-t próbáltam régebben, de mintha kevés lett volna neki a Pi hardvere. Mivel tényleg csak annyi lenne a feladata, hogy alkalomadtán fájlokat másolok rá, valami kis erőforrású oprendszer elég lenne talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest