Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyson5
tag
Raspberry 4-re tettem 2db ssd-t, ami GYÁRI táppal kevésnek bizonyult. Változó időközönként instabillá vált és "ledobta őket", vissza mountolni se tudtam, csak reboottal jött helyre. Utánaolvastam, gyakori hibája ez neki. Kell egy külső táp, én egy telefontöltővel próbáltam megtámogatni, de azzal se lett jobb a helyzet. 12-15 ezer forinttól van dokkoló külső táppal, állí○tólag azzal működik.
Én vettem egy 5V 6A-es tápot és csak azzal az egy táppal próbálom meg hajtani a raspbit. Nyomtattam hozzá egy házat amibe szépen beleraktam (még nincs kész).
Szeretném a feszültséget és a felvett áramot mérni és menteni a raspbival, arduinoval, nodeMCU-val, bármivel. Feszültségmérést szerintem meg tudom oldani, az adatmentést is, ha más nem a raspbin futó node-red szerverrel
de az áramméréssel bajban vagyok.
[link] ilyen modullal volt már valakinek dolga? Ti hogy oldanátok meg?Képen: a tápból közvetlenül kap áramot a raspbi és egy aktív USB hub-ba van bedugva a táp és minden SSD
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LG LCD és LED TV-k
- Ford topik
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- Anime filmek és sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GAMER PC - i7-7700 / 16GB / GTX 1050 Ti / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Asztali PC , i5 9500T , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Ryzen5 5600G alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de az áramméréssel bajban vagyok.
wassermann