- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyson5
tag
Raspberry 4-re tettem 2db ssd-t, ami GYÁRI táppal kevésnek bizonyult. Változó időközönként instabillá vált és "ledobta őket", vissza mountolni se tudtam, csak reboottal jött helyre. Utánaolvastam, gyakori hibája ez neki. Kell egy külső táp, én egy telefontöltővel próbáltam megtámogatni, de azzal se lett jobb a helyzet. 12-15 ezer forinttól van dokkoló külső táppal, állí○tólag azzal működik.
Én vettem egy 5V 6A-es tápot és csak azzal az egy táppal próbálom meg hajtani a raspbit. Nyomtattam hozzá egy házat amibe szépen beleraktam (még nincs kész).
Szeretném a feszültséget és a felvett áramot mérni és menteni a raspbival, arduinoval, nodeMCU-val, bármivel. Feszültségmérést szerintem meg tudom oldani, az adatmentést is, ha más nem a raspbin futó node-red szerverrel
de az áramméréssel bajban vagyok.
[link] ilyen modullal volt már valakinek dolga? Ti hogy oldanátok meg?Képen: a tápból közvetlenül kap áramot a raspbi és egy aktív USB hub-ba van bedugva a táp és minden SSD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Garanciális ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI Alaplap + AMD Ryzen 7 9700X
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest