Hirdetés
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Én meg rég Linuxoztam (akkor se túl mélyen, Ubuntu desktop), de nekem se rémlik ilyesmi. Meg az hogy a programok uninstallálása ennyire macerás: felteszek valamit, az flottul megy. Na de a leszedés... Fel 130 MB ment, le 6... A service tovább fut... Itt-ott meg is található a hátrahagyott sok szemét. Nem tudom hogy csak a Raspbian ilyen-e, de évekkel ezelőtt az Ubuntu nem szemetelt ennyit.
Ezek után örülök hogy 128 GB micro SD-t kapott
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingatlanos topic!
- Cudy routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann