- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Sziasztok,
újra egy DVB-C tunerrel kapcsolatban fordulnék hozzátok. Vettem egy usb-s XBOX One tunert a RPI II-öm höz, a Pana chipes kínai mellé, de nem sikerül életre lehetni. Raspbian-t használok 4.14.71 kernel verzióval, dmesg alapján látja az eszközt a Pi.
A LinuxTV Wiki alapján leszedtem és bettem a fw-ekhez a tuner fw-jét de, mégsem jelenik meg a TVHeadend (HTS Tvheadend 4.2.4-dmo1~bpo9+1~rpt1) tunerjei között.Tudnátok ötletet adni, hogy miként lehetne megoldani a problémát?
dmesg
[ 3.903545] usb 1-1.5: Product: Xbox USB Tuner
[ 3.911004] usb 1-1.5: Manufacturer: Microsoft Corp.
[ 3.918912] usb 1-1.5: SerialNumber:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Energiaital topic
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Tesla topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest