Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Üdv mindenkinek!
Lehet hogy már volt róla szó, de bevallom több ezer hozzászólást nem nagyon van kedvem átbogarászni. Szóval nézegetem ezt a RapsberryPi-t. A kérdésem az lenne hogy állnak most vele a dolgok? Mennyire használható egy alap netezgetős (youtube-ot viszi, legalább SDben?), mp3 és divX lejátszós gépnek?
Valami officekompatibilis tábla és szövegszerkesztő már akad rá? Esetleg valami IM progi?
(linuxra ezek tudtommal nem problémák, kérdés számomra az, hogy az ARM architektúra menyit tesz ebből lehetővé)És főleg mennyire durva a Pi-t belőni ezekre? Nem vagyok technikai antitalent, de linuxguru meg végkép (ubuntut és uhut használtam annó 1 picit).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Autós kamera eladó
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann