Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: száz pí
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armatura
tag
válasz
Celtis
üzenetére
Valami csak nem jó.Tegnap egy párszor megvártam míg kikapcsol,vártam kicsit,bekapcsoltam minden jónak tűnt.Igaz pár percek teltek csak el egy egy ellenőrzés után.Szóval tegnap kikapcsolt,ma be akartam volna kapcsolni,de semmit nem érek el a hálózaton.ssh-n elérem,egyik wines gépemen látom is a megosztást(érdekes módon egy másikon már nem)
Már újraindítottam,de a hiba még megvan.
Ha ez segít akkor itt a log file Pastebin
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Ryzen 7 5800x + Radeon 7800XT + 32 GB DDR4, 1 TB NVME - GAMER PC
- DELL PowerEdge R530 E29s szerver,Xeon E5-2603 v3,iDRAC,4GB DDR4,PERC H330 mini,számla,gar
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann