- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragbajnok
tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.A configom az rpi2-őn fut OSMC és erre rá van akasztva 2db winyó.Az OSMC-re pedig felvan rakva egy samba egy minidlna és egy transmission torrent. Az lenne a probléma hogy megteltek a lemezek és törölni szeretnék róluk filmeket.Régebben sikerült is de valamit akkor is mókolni kellet és most az istenért sem jut az eszembe mit állítottam korábban.OSMC filekezelőből annyit ír hogy nem sikerült törölni és a hibanaplóban több infót találok (a hibanaplót nem nagyon találtam) Ha PC-n keresztül próbálom törölni valamelyik filmet akkor meg ezt írja:A file hozzáférés megtagadva. Ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges.A file módosításához forduljon engedélyért a következőhöznix User\debian-transmission.
Ebből arra következtetek hogy valamit a transmissionban kell beállítani de nem tudom hogy mit.Esetleg ötlete valakinek? Azt próbáltam hogy leállítottam a transmissiont de úgyse hagyta törölni a filmeket.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest