-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragbajnok
tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.A configom az rpi2-őn fut OSMC és erre rá van akasztva 2db winyó.Az OSMC-re pedig felvan rakva egy samba egy minidlna és egy transmission torrent. Az lenne a probléma hogy megteltek a lemezek és törölni szeretnék róluk filmeket.Régebben sikerült is de valamit akkor is mókolni kellet és most az istenért sem jut az eszembe mit állítottam korábban.OSMC filekezelőből annyit ír hogy nem sikerült törölni és a hibanaplóban több infót találok (a hibanaplót nem nagyon találtam) Ha PC-n keresztül próbálom törölni valamelyik filmet akkor meg ezt írja:A file hozzáférés megtagadva. Ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges.A file módosításához forduljon engedélyért a következőhöznix User\debian-transmission.
Ebből arra következtetek hogy valamit a transmissionban kell beállítani de nem tudom hogy mit.Esetleg ötlete valakinek? Azt próbáltam hogy leállítottam a transmissiont de úgyse hagyta törölni a filmeket.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest