Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragbajnok
tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.A configom az rpi2-őn fut OSMC és erre rá van akasztva 2db winyó.Az OSMC-re pedig felvan rakva egy samba egy minidlna és egy transmission torrent. Az lenne a probléma hogy megteltek a lemezek és törölni szeretnék róluk filmeket.Régebben sikerült is de valamit akkor is mókolni kellet és most az istenért sem jut az eszembe mit állítottam korábban.OSMC filekezelőből annyit ír hogy nem sikerült törölni és a hibanaplóban több infót találok (a hibanaplót nem nagyon találtam) Ha PC-n keresztül próbálom törölni valamelyik filmet akkor meg ezt írja:A file hozzáférés megtagadva. Ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges.A file módosításához forduljon engedélyért a következőhöznix User\debian-transmission.
Ebből arra következtetek hogy valamit a transmissionban kell beállítani de nem tudom hogy mit.Esetleg ötlete valakinek? Azt próbáltam hogy leállítottam a transmissiont de úgyse hagyta törölni a filmeket.
Előre is köszi a segítséget! -
Dragbajnok
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Samba server beállításához OSMC alá.Tegnap még simán ment a megosztás gyakorlatilag semmit nem kellett állítani csak ahogy a logoutos medialejátszós leírásban is van telepítetem a sambát.Utána reggel megnéztem hogy van e update a rendszerhez és talált egy két dolgot és lefrissítettem.Na azóta nem megy a megosztás.Nemtudom hogy az update miatt vagy attól függetle.Próbáltam újraindítani is de nincs változás.próbáltam azt is hogy letöröltem és úraraktam a Sambát de azsem segített.Ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Dell notebook topic
- Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- OpenWRT topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest