- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Ma próbálgattam a friss openelec-et úgy, hogy tévétuner is arra a pire van dugva.
A tanulság: aktív usb hubbal jól működik a tuner akkor is,ha induláskor már be van dugva.Nem tudom mi lehet a pontos oka, mert ugyanezen a hardveren a raspbian még max_usb_current bekapcsolás nélkül is jól kezeli hub nélkül.
Megpróbáltam azt is, hogy a firmware fájlokat átmásoltam a raspbian alól az openelecre, hátha a config.txt alkalmazásával van baj az újabb kiadásban, de nem változott.
Sőt, még passzív módban bekötött hubbal is próbáltam, hátha csak a modulok betöltésének sorrendje kavarja meg.
A pi nem panaszkodik kevés áramra sem. Szóval érdekes, hogy az openelec kernelével miért nem tudja meghajtani a pi a tunert induláskor. Hacsak nem a kernel is belenyúkál a gpio állapotába és kikapcsolja a magas táp módot.Kiolvastam mindkettőn a 38-as gpio állapotát, ami elvileg a magas terheléses opcióval szinoníma és egyezett, szóval elvileg be van kapcsolva mindkét esetben.
Szóval végülis a tanulság, hogy oprendszerenként is lehetnek olyan eltérések, amelyek elsőre nem tűnnte logikusnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gamer pc 11400f 16gb ddr4 ram
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann