Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moed
csendes tag
válasz
azbest
üzenetére
Szia azbest,
nekem a Transmission,és az uTorrent is felmegy.Azonban ha rákattintok jobb klikkel feljön a menü, benne hogy Config -asszem.
Ott azonban nincs sok minden. Egy IP cimet lehet beállitani,porot,user,pass,és könyvtárat(egyet).
Youtube videokon láttam hogy ott egy egész csomo beállitási lehetöségnek kénne lennie(régebbiekben volt is) de ebben nincs. Beirtam az eszköz LAN-os IP-jét(magátol miért nem teszi meg automatikusan?) a felsö sorba. Beirtam user-t,pass-t. Aztán PC-röl probáltam böngészöben megnyitni a port és ip használatával,de semmi. SSH megy, de ez nem.
Ez amugy webes felület lenne? Onnan kéne a Transmission-t,és a uTorrentet konfigolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- BestBuy topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Milyen videókártyát?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux Mint
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann