- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_e_n_k_i
tag
"TV és a rpi között még van egy cucc ami leszedi a hdmi-ről a hangot" - Ilyet én is beszereztem, és sajnos azóta a CEC nem megy, mivel blokkolja. Előtte minden frankó volt.
Én is azt szeretném, hogy a Pi hangját optikai vagy koax kábellel elküldjem az erősítőre, de persze az is fontos, hogy a TV-n is legyen hang, mivel nem minden filmet szeretnék erőlködőn nézni.
Sajnos az USB-s hangkártya sem igazán működik, mivel pattog néha a hang. Most olvasgatva a fórumot rájöttem, hogy ez több, mint valószínű, hogy azért van, mivel helyi hálózatról nézem a filmet, és az USB-n figyel a LAN is, meg a hangkártya is, Szóval jobb lenne egy I2S--es megoldás. Van valakinek ilyen tapasztalata?
Pl ez? Vegy ez?Esetleg még egy HDMI Arc adapterre gondoltam (a TV támogatja), erre. Erről van valakinek véleménye?
Minden segítséget előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konzol Screenshot
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Ford topik
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Gamer PC - R5 5500, RTX 3060Ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R7 2700X, RTX 3060ti és 16gb RAM
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest