Új hozzászólás Aktív témák

• vampire17

addikt

Na megjott nekem is a Pi2 :)

Hat mit ne mondjak, bonyolultabbra szamitotam :) Vettem hozza ket hutobordat is ,folragasztottam csipesszel ahogy kell :)

RasPlex-et raktam ra, a telepitese a Windows Installerel az SD-re 3 gombnyomas volt, aztan mar bootolt is a kicsike :)

A TV-m (Samsung) gond nelkul felismerte, A HDMI-CEC is azonnal mukodott, teljesen jol kezeli a Samu taviranyitoja! (Utolag mar kar volt megrendelni az airmouse-t de mind1...)

A kep is egybol beallt, full HD, 60fps. Nem kellett allitani a pozicion meg semmi.

Az 1080p-s filmeket akadasmentesen viszi, nem szamit neki, milyen formatum az x264 (ugye ez volt az egyik cel) Az mkv-s belso feliratokat is problema nelkul kezeli, direct-play-el is (ez volt a masik vasarlasi ok, a Samsung tv nem tudja kezelni a belso feliratokat)

Igy most szepen osszeallt a rendszer, van egy kis fogyasztasu 2 magos Shuttle pc-m (Esprimo mini PC) ez futtatja Lubuntu alapon a Plex szervert (Direct Play-re boven eleg, nem kell amugy sem transcode, csak otthon filmezek) Erre fol van mountolva FUSE Python scriptel az Amazon Cloud Drive (korlatlan tarhely!) a lejatszo meg ugye a kis Pi2.

Ez igy most eleg durva kombo nekem. Az egeszet ki lehet hozni 50k bol (szerverel egyutt) meg ugye a Amazon Cloud eves dijja, de az sem egy nagy osszeg (60 dollar)

Ugyhogy nagyon jo vetel volt, remelem kesobb sem jon elo semmi nyugje :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés