Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambustibi
őstag
válasz
jozsef8
üzenetére
Az alaplapom Asus M5A99FX pro r2.0
Ugye ezen a lapon nem működik a raid, ha a 2db kék sata csatlakozóra dugod az ssd-ket. Olvasd el te is, hogy az alaplapod melyik sata porton támogatja a raid-et.
Ezt a drivert telepítettem, ez a legújabb: [link]
Az op rendszerem win7 64 bit.
Amikor az ssd-re telepítettem a raid drivert és a win7-et, nem volt rádugva semmilyen meghajtó, csak a 2db ssd! Miután felkerült a raid driver és a win7, felállt a windows, utána kikapcsoltam a gépet és rádugtam a hdd-t és a dvd írót.
Bekapcsoltam a gépet, felállt a win7, utána frissítettem a már raid0 kötetben levő ssd-k firmware-t , ugye ezt 1 meghajtónak látja, ami esetemben a C:, ezen van a win7 (ilyenkor más a firmware száma is, mint a sima 1db ssd-nél)
Nem kezeli a TRIM-et, de a samsung leírja a doksijában, hogy nem kezeli.
Szóval neked is ezeket meg kellene nézned és csinálnod, csak a saját alaplap, ssd márkádnál. esetleg újratelepíteni mindent, még a raid0 kötetet is driverestől úgy, hogy csak a 2db ssd van meghajtóként a gépben, ne keveredjen meg a raid driver!
Ennyit tudok segíteni, a pendriveról szóló telepítési kavalkádomat pedig vissza tudod olvasni (usb2.0 és usb3.0)

#9441 hozzászólástól visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Haditechnika, harcászat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Witcher topik
- Tőzsde és gazdaság
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest