Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sokimm

senior tag

Sziasztok!
    Eljött az ideje, hogy meguntam a win telepítgetést, és éppenséggel van itthon 2db 200GB-os 7200-as 3.5-ös (más-más márka, és évjárat) hdd, amit szeretnék raid1 ben felhasználni, mégpedig úgy, hogy a most frissen feltett win (driver-ek, programok, energiagazdálkodási sémák, stb) "tükröződjön" a második hdd-re (ez még nincs bekötve, itt van az ölemben, formázva várja a reakcióitokat :P ), amit aztán kihúzok a gépből, és ha gáz lesz a rendszerrel, akkor csak azt beteszem, a "mostani" rosszat leformázom, és "vissza raid1-ezem". :DD

Tehát nem állandó raid1 lenne, csak most, meg amikor elszáll a rendszer majd félév, x év múlva. (remélem érhető a tervem)
    Tehát most van egy 200-as hdd-n win, készen. Van egy másik, ami nincs bekötve, és arra szeretném tükrözni a mostanit, amit utána leválasztok a rendszerről, polcra teszem, majd élem az életem, míg meg nem hal a mostani rendszer)

Ghost megoldások most nem érdekelnek, ha úgyis itt hever a két hdd, és úgyse használom ki a tárhelyet. (ami jó, az megy dvd-re, ami nem kell, az kuka...)

Ahogy néztem, angol leírások vannak, de az még túl komplex számomra, az angoltudásomhoz viszonyítva, ezért ha bármilyen útbaigazítást adnátok, nagyon hálás lennék.

szerk: az alaplapom: H87M-E35

Új hozzászólás Aktív témák