Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Úgy érzem, neked még mindig hajnal van.
Amennyiben külön-külön mindkettőt elindítod, akkor legfeljebb mindkettőt átminősíti jónak az adott vezérlő, hiszen számára a tömbnek az a működő része, ami éppen a gépben van. Aztán ha 2 ilyen jónak minősített, és egy tömb részeinek érzékelt HDD-t beteszel egy vezérlő alá, akkor (többnyire, ez vezérlőfüggő) az fogja eldönteni, melyiket tekinti a tömb élő adatainak, hogy melyik volt eredetileg a forrása a tükörnek. Az is lehet, hogy nincs is ilyen minősítés rögzítve, hiszen a fentiek alapján, logikailag semmi szükség rá. Mivel lehet úgy is kezelni az egészet, hogy ha jól működik a forrás HDD, akkor az az élő adat, ha nem, akkor bármelyik másik jól működő.
Mondjuk olyat is láttam már, hogy a tömb tagjait külön-külön elindítva, majd utána összeeresztve a vezérlő azt mondta, hogy 2 külön tömb van. Szóval ez olyan dolog, amit az adott vezérlővel ki kell tapasztalni.xuldar: Szét biztos nem esik (én legalábbis még nem találkoztam olyan RAID vezérlővel, ami beállított tömb, és külön felhasználói kérés nélkül írnia bármit egy számára ismeretlen HDD-re). A kérdés inkább az, hogy felismeri-e, vagy nem, szerintem egyébként igen, Intelnél ez csak nagyon régi vezérlőről újra áttérve szokott gond lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amennyiben külön-külön mindkettőt elindítod, akkor legfeljebb mindkettőt átminősíti jónak az adott vezérlő, hiszen számára a tömbnek az a működő része, ami éppen a gépben van. Aztán ha 2 ilyen jónak minősített, és egy tömb részeinek érzékelt HDD-t beteszel egy vezérlő alá, akkor (többnyire, ez vezérlőfüggő) az fogja eldönteni, melyiket tekinti a tömb élő adatainak, hogy melyik volt eredetileg a forrása a tükörnek. Az is lehet, hogy nincs is ilyen minősítés rögzítve, hiszen a fentiek alapján, logikailag semmi szükség rá. Mivel lehet úgy is kezelni az egészet, hogy ha jól működik a forrás HDD, akkor az az élő adat, ha nem, akkor bármelyik másik jól működő.