Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
HUfantom
üzenetére
Természetesen, SSD-n van a rendszer. Pótolhatatlan adatokat nem tartok rajta, és azért kellene a RAID0 mivel főképp videóvágásra használom a gépet, és a több órás DV videófájlok ugyebár 70-80GB-ot is foglalhatnak (és még el se kezdtünk HDVvel foglalkozni, pedig lassan annak is itt az ideje), ezeknek a töltögetésére jó a gyorsabb szekvenciális olvasás/írás.
Végül összeraktam tegnap a RAIDet OS X-en belül elsőre, ez lett az eredmény, igazából elégedett vagyok vele:Direkt a 2 SATA vezérlő miatt vettem ezt a lapot, mert ugyebár egy vezérlőn belül nem lehet megoldani az AHCI-t az SSD-nek, és a RAID0-t, ezért a Marvellre ment a 2 RAID vinyó, az Intelen pedig az SSD, plusz egy HDD van a fontosabb adatoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hyundai, Kia topik
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest