Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Mondtam, hogy némileg.
Ill. inkább a párhuzamos műveleteken segít, a szekvenciális olvasáson nem igazán. De ezt tényleg vehetjük akár 0-nak is, mert nem igazán érezhető, csak mérhető. A resync meg, mondtam, hogy idegesítő lehet.
Egyébként mit akarsz tárolni ekkora köteten? Nem lenne egyszerűbb az életed egy mondjuk naponta időzített különbségi mentéssel, két különálló lemezre?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX) új
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 3.5 6TB 5400rpm SATA3 256MB (WD64PURZ) új
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ill. inkább a párhuzamos műveleteken segít, a szekvenciális olvasáson nem igazán. De ezt tényleg vehetjük akár 0-nak is, mert nem igazán érezhető, csak mérhető. A resync meg, mondtam, hogy idegesítő lehet.
Egyébként mit akarsz tárolni ekkora köteten? Nem lenne egyszerűbb az életed egy mondjuk naponta időzített különbségi mentéssel, két különálló lemezre?