Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  RAID

Hozzászólások

(#7959) creation


creation
senior tag

Nahh srácok... cégnél beütött a szar...

Tegnap este a fileserver tökéletesen üzemelt, majd egyszercsak iccaka eldobta a hardware-es RAID 1-et. Mikor reggel bementem (mert ugyebár behívtak), a tömbbből a HDD0-on levő HDD tartalmazta az adatokat de a HDD1 nem.

Leállítottam, bekötöttem a HDD0-t single-be. A kérdés, hogyan tudom ismét munkára fogni, az amúgy jó és működő HDD1-et, a nélkül, hogy a HDD0-t le kelljen takarítani. Nem kívánom a jogokat minden felhasználónak minden mappájához újra kiosztani, nem is beszélve a rakat dokumentumról és a cég összes termékének rajzáról.

Épeszű nem légből kapott és "gyorsan" végrehajtható adatvesztés mentes megoldásokat várok :) 2db 2TB-os Seagate a szenvedés trágya.

Nem a HDD-k nem egy serverben hanem egy HP office gépben vannak. Igen a rendszer is a HDD-ken van mirrorban, igen meghülyültem mikor SIL3114-re bíztam, de ennyi van... kis cég kis költségvetés óccó sz@rokból várépítős buli.

Köszi előre is és az itt élőktől elnézést kérek, hogy nem olvastam vissza hátha van már erre válasz, de szemrehányás helyett beérem egy linkkel is :) Apropó WIN7 64bit ultimate van rajta.

"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  RAID
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.