Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krix
őstag
válasz
El Kebir
üzenetére
Lehet, nem voltam elég pontos. Erről a lapról van szó: Supermicro X7SPA-H-D525 Nincsenek már meg a mérési eredményeim, de ezen a lapon ez így van.
Erre egy Atom proci van drótozva, tehát csodát nem kell tőle várni. Rendes procival biztos jobban megy egy sima asztali lapon. De amint írtam az ICH9R is szoftveres. Itt ugye a driver számoltatja a raid műveleteket a CPU-val és ehhez a sima rendszer memóriát használja. Hardveres raid-ről akkor beszélhetnénk ha lenne egy célprocesszor az alaplapon kizárólag a raid műveletek számolásához és ehhez lenne neki saját dedikált memóriája is.
Mondjuk az a 150-200MB elég soknak tűnik nekem. Valószínűleg ott csak gyorsan benyomta a memóriába a cuccot és onnan szépen kicsorgott aztán a vinyókra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest