Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
HUfantom
üzenetére
Az alaplapi Intel vezérlővel raktam össze Windows alól. Ez ilyen "fake-raid", lehet róla bootolni is, de igazából software-es.
A bekapcsolás utáni post screen közben a RAID Option ROM is postol és az is kötetnek látta eddig, de most kötet FAILED és hosszan vár, hogy be szeretnék-e lépni a konfigba.
Beléptem már egyszer, de nem találtam ott semmi használhatót. (Itt lehet létrehozni vagy törölni köteteket, vagy újraépíteni a RAID5-öt, de erre semmit nem láttam.)Próbáljam IDE módban valami software-el lementeni a legfontosabbakat, aztán hagyjam megdögleni a tömböt?

Vagy software-el nem lehet file szinten, csak kötet szinten kimenteni adatokat? (Ahhoz kéne 2x1Tb winyó...)Gondolom akkor lett bibis a kiesett lemez, mikor a Windows megpróbálta inicializálni. (Miután visszajöttem és próbáltam tallózni a D: meghajtót, akkor akkor nem a tömbön lévő partíció volt, hanem csak egy szál lemez...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen NAS-t vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest