Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
HUfantom
üzenetére
Az alaplapi Intel vezérlővel raktam össze Windows alól. Ez ilyen "fake-raid", lehet róla bootolni is, de igazából software-es.
A bekapcsolás utáni post screen közben a RAID Option ROM is postol és az is kötetnek látta eddig, de most kötet FAILED és hosszan vár, hogy be szeretnék-e lépni a konfigba.
Beléptem már egyszer, de nem találtam ott semmi használhatót. (Itt lehet létrehozni vagy törölni köteteket, vagy újraépíteni a RAID5-öt, de erre semmit nem láttam.)Próbáljam IDE módban valami software-el lementeni a legfontosabbakat, aztán hagyjam megdögleni a tömböt?

Vagy software-el nem lehet file szinten, csak kötet szinten kimenteni adatokat? (Ahhoz kéne 2x1Tb winyó...)Gondolom akkor lett bibis a kiesett lemez, mikor a Windows megpróbálta inicializálni. (Miután visszajöttem és próbáltam tallózni a D: meghajtót, akkor akkor nem a tömbön lévő partíció volt, hanem csak egy szál lemez...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sweet.tv - internetes TV
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- Bomba ár! Fujitsu Celsius H730 - i5-4G I 16GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I W10 I Garancia!
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest