Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
HUfantom
üzenetére
Hát pont tegnap vettem kollégának egy HTPC-t dual cerkával. Win 8as volt rajta a fejlesztői változat. Rákattintottunk a restartra 15 sec alatt már újra ott volt...
Majd 1 év múlva visszatérünk erre, ugyanezzel a Windows-zal, jó?
Egy frissen telepített, és megfelelően driverezett XP is pillanatok alatt indul ugyanazon a gépen.Igen, az Adaptec/3ware/Promise (most hirtelen ezeket láttam a hirdetések között) már egész jó lehet, kivéve, ha sima PCI-os, mert az RAID0-ra megint felesleges, az elméleti 133MB/s-es korlát miatt. A PCI-e-s jó lehet, de egy több éves S-ATA kártya valószínűleg lassabb, mint egy mai alaplapi Intel(/AMD/Nvidia) vezérlő.
Egyébként kb. 1 évvel ezelőtt a max. 10e HUF-os kategóriában kb. 1 hétig kerestem olyan kártyát, amit érdemes (hozza a >200MB/s sebességet) megvenni egy SSD-hez (az alaplapi szutyok S-ATA vezérlő nem kezelte), és PCI-e-s. 1 db-ot találtam. Ez még csak nem is RAID volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó SK Hynix PC801 2 TB M.2 2280 NVMe PCIe 4.0 x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital GREEN 2.5 480GB SSD SATA3 (WDS480G3G0A) 3db
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy frissen telepített, és megfelelően driverezett XP is pillanatok alatt indul ugyanazon a gépen.