Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesleges várakozni erre, mert a Windows igazából lassul, csak a HW-ek gyorsulása miatt tűnik úgy, hogy néha javulgat kicsit sebességben. (Jó, néha tényleg javítanak valamin, de rögtön agyon is csapják valami erőforrászabáló megoldással, pl. a Win7 ugye a különböző *fetcheknek köszönhetően jóval gyorsabb kellene legyen ugyanolyan gépen, mint egy XP, a gyakorlatban a sok .net-es sz... felület miatt sokszor kb. annyira gyors, mint az XP, sőt, sokszor lassabb.)
Hát pont tegnap vettem kollégának egy HTPC-t dual cerkával. Win 8as volt rajta a fejlesztői változat. Rákattintottunk a restartra 15 sec alatt már újra ott volt...5-10$
Ezt épp nem olvastam mikor a linkekre kattintottam. Igen lehetőleg ne 2000 forintos szutykot vegyél........ Viszont egy picivel magasabb /5-10es / kategóriában már lehet egy egész normálisat venni. Apróban is vannak 15-20ezres kártyák 5-10 között
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest