- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GrotESC
üzenetére
Hát... Szerintem nem fog menni. A gond nem a raid biosban lesz mert megint egybefűzöd figyelve arra, hogy ugyan olyan sorrendben legyen mint a régin volt, a kábelezés is. A gond szerintem a Winnel lesz, mert ahány vezérlő annyiféle driver. Na ezt hogyan cseréljük ki úgy hogy a win még be sem bootolt. Bootoljunk DVD-ről aztán javítás?!... Na szerintem ez a gond! Meg az, hogy mindenhol azt olvasom, hogy a RAID0-nak nincs hibatűrése. Ráadásul a Win sem szokta "elfogadni" csak úgy egy új alaplapot. Még raid nélkül is gond. Szerintem mentés amíg megy, aztán alapicsere.
Ja de csak 2 vinyó van... Hát akkor DropBox (2gb ingyen).Magánvélemény: A kinek "csak" 2 HDD-je van ne csináljon RAID0-t. Ahhoz szerintem kell egy független harmadik! Sajna...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db WD Purple 4TB SATA HDD (100/100% hibátlan állapot, HD Sentinel képekkel)
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest