Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Valakinek van "szerencséje" jmicron-os raid vezérlőt használni?
Már korábbiakban is írtam, hogy vannak gondok..
Mivel nem vagyok egy nagy tuning mester, így az alap dolgoknál többet nem is nagyon tudok állítani a BIOS-ban (asus striker II extreme)
Az lenne a kérdésem, hogy mielőtt raidbe fűzők két SSD-t azelőtt a Sata vezérlőn kívűl kell-e valamit állítani?
Jelenleg úgy néz ki hogyha a stripe értékét 4K-ra állítom a raid tömb sebessége a fele lesz egy ssd-nek... Ha meg megyek fel a stripe értékét illetően, akkor meg más gondok (játék beli gondok jönnek elő...
)
Azt nem tudom, hogyha összefűzöm a két ssd-t, akkor az nem gond hogy a raidbe fűzött tömb pirossal jelenik meg.... (már kínomban gondolok ilyenekre.)
A másik gond, hogy amikor feltelepítettem z op rendszert és a jmicronos drivert, akkor feltelepít egy "JMB36X Raid Configurer" programot, amit ha megnyitok kiírja hogy:"Raid Device not found" - nem találja??? ez vicces, Pedig azon van a rendszer...
Na nem értem.... de ha azt tanácsolnátok, hogy a megoldás az lenne, hogy vegyek egy raid vezérlőt, akkor tudnátok konkrét típust ajánlani? fontos hogy sata2, és pci csatlakozó legyen ( a pci-e 1x csati foglalt ) Köszönöm!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)