Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- perge666: Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Sehogysem tudtam semmi értelmeset visszanyerni a felbomlott tömbről. Most érdekességképp kézileg szedtem szét, csináltam egy partíciót és gyorsformáztam az egyik disket, rekreáltam a tömböt új néven, de azonos csíkszéllel, erre gond nélkül bootolt az a windows amit a kézi szakítás előtt telepítettem.
Szóval nem egyszerűen a BIOS hülyesége miatt szakad fel a tömb, úgy hogy semmit se lehet visszanyerni, mert akkor a rekreálás után akár még a windows is bootolhatott volna.
A régi partíciókat nagynehezen megtaláltam Active partition recoveryvel, csak nem lehetett őket visszaállítani (állítólag nem fért fel a lemezre), a getdataback meg nem bírt értelmes fileokat lementeni. (meg se nyíltak vagy hibásak voltak a fényképek, egy mp3-at se lehetett lejátszani amit kivettem, a mappaszerkezet emlékezetett az eredetire de nagyon hiányos volt...)
Meg ha már így jártam csináltam 1-2 rövid tesztet, most 4k-s csíkra, de 8k-as allocation unit formázásra állok majd át. (eddig 4k/4k volt)
(#3758) - Talán az X58 mellé fejlesztenek már rajta valamit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest