- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
hossszú
üzenetére
ha teljesen csontstabil a proci és a memória (pl. orthos teszt 8 órán át) a tuningolt órajelen, akkor nem kell félni SZVSZ
azonban érdekes módon nekem a HDSentinel detektált már elvileg csontstabil órajelen egy (általában tuningnál előjövő) CRC Error Countot (mondjuk nekem nincs RAIDben semmi vinyóm és egy 74 GBos ADFD Raptornál történt ez), ha ez veled is megtörténne RAID0ban, gondolom a merevlemezvezérlőd RAID szoftvere kivágná azt a vinyót a tömbből, amelyiken ez megtörténne, szóval semmi sem biztos
én nem félnék tőle különben ennek ellenére semmod: amit írtam, az SZVSZ a déli hídba integrált RAID vezérlőnél lehet gond (pl. Intel ICHxR), mert tuningnál a déli hídnak is tartania kell ugye a lépést az északi híddal, ha egy külön, alaplapra integrált chipen van a RAID vezérlő, akkor sztem az ilyen hiba ritkábban fordulhat elő
a VGA meg baromira nem szól bele az egész dologba, hacsak nem amiatt fagy csonttá a rendszered, mert ugye akkor a DMA és rendszermemóriában maradhat a diszkre még ki nem írt adat...tehát ha stabil a VGA is, akkor az nem lehet hibaforrás
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD-k és SSD-k 120gb-4TB-ig
- Samsung 980 Pro 1TB 4.0 Nvme SSD Alza Garanciás
- SAMSUNG 2TB PM9F1 M.2 NVME Gen4 x4 SSD! 7000 MB/s 5200 MB/s
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én nem félnék tőle különben ennek ellenére sem