Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
A PH! tesztben különálló rendszerként nézték a HDD-ket. Abban tényleg nem remekelnek a WD-k. Én a WD-k előtt vettem 4db Samsung T166-ot, ami ott a tesztben a legjobb volt. RAID-ben viszont nem brillíroztak... 3-at visszaadtam, helyettük jött a 4 db WD320REII, szintén 166GB/tányéros. Ezek már mást mutattak valós RAID felhasználásnál. Viszont a megmaradt Samsungról 80MB/s-el símán másolok a RAID tömböm fele. Az viszont biztos, hogy jót tenne a HDD-imnek a 16MB cache helyett a 32MB
De ezt a "hiányosságot" majd pótolja a hardveres RAID vezérlő, amit kinéztem magamnak... azon lesz 128MB, és valószínű RAID5 tömböt fogok létrehozni, ha meg lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ezt a "hiányosságot" majd pótolja a hardveres RAID vezérlő, amit kinéztem magamnak... azon lesz 128MB, és valószínű RAID5 tömböt fogok létrehozni, ha meg lesz