- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
lazydog
üzenetére
Hi, énis elolvastam

Teljesen kezdő vagyok, most veszek (vettem, csakhát a posta) 2db sata2es wd 250es (16mb) winyot.. és szeretném eloszor RAID1ben (tükrözés) hasznalni... Lenne pár láma kérdésem azthiszem:
1, Én elég sokat torrentezek, ami elég szépen össze vissza ugraltat ha jol tudom.. Nem lesz így raid1ben ez tul kellemetlen mindkéét winyonak? Gondolom a nevébol eredően, most tök együtt fognak mozogni, igaz?
2, Ha késobb megakarom bontani ezt a tükrözéses cuccot, mert szét akarom szedni a nagyobb helyért, akkor ugye nem veszik el az adat? hanem lesz 2 meghajtom, mindketton tök ugyanazzal, és utana tom torolni az egyikrol amit akarok, vagynem?
köszönöm a valaszokat..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest