Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Hequila
üzenetére
''teljesen hasonlóak a tapasztalataink''
Időnként érzetre is rohadt gyors. (Pl. iszonyatos sebességgel lehet róla törölni
)
''Mesterséges hibagenerálásnak milyen eredménye lett?''
Olvashattad fentebb: széthullott, szétvettem. (Nekem nem okozott nagy gondot a helyreállítása.)
Ja, és ezek PATA-s vinyók, Serillel2-vel akasztottam őket a SATA-ra. (Mert arra is kiváncsi voltam, hogy lehet-e bootolni átalakítós vinyóról.)
Olyan módosított telepítőlemezt használtam, amivel nem kellett F6 floppy. (ezért volt a 2-vel korábbi hsz-omban leírt hiba: egyszerre integráltam az NF3 és 2féle NF4 Sata és RAID drivert, és nem az NF3-ét használta, hanem 3-ból a legújabbat. A gyagya Nforce driver nem képes deviceID alapján azonosítani az eszközt.
Én korábban a VIÁkkal teljesen el voltam kényeztetve ilyen szempontból, ott egy driver kellett mindenhez.)
A vinyóra ráírtam, hogy melyik SATA portba kell csatlakozniuk. Így később sem keverem össze őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Én korábban a VIÁkkal teljesen el voltam kényeztetve ilyen szempontból, ott egy driver kellett mindenhez.)