Hirdetés
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Konkrétan játszhatatlan napok óta. eleinte azt hittem csak 1-1 küzd valami hibával és majd megoldja, de az összes ilyen F05. Az "ID" szerverek nem tudom milyenek lehetnek, mert sosem játszik rajtuk senki.
Mellesleg valaki emlegette itt az Allsop XL Raindrop-ot emlékeim szerint. Biztos forrásból tudom, hogy az egeres topic-ban valaki árul 7.5k-ért
(#12828) atidzsiforc: kb.. de mióta így haldoklik pluszban valami, a zöld vonal már nem is látszik a lagométerben. Most voltam sya szerverén, ami eddig egész jónak mondható volt (az átlaghoz képest) a zöld vonal helyén néha fel feltűnik néhány pont és ennyi. Minden késik, ami késhet, lövések, hangok, néha közvetlen közelről nem talál be a shoty, pedig a player hasától 10 centire van. Nem is biztos, hogy jó ping kell, lehet jobb ha szarabb. Mióta steamql only shitdate jött, az alacsony pingnek csak hátrányát érzem.. 70 pinges instant fejberailez, én meg alig látom úgy vonaglik, meg megáll a levegőben, de ha épp nem, akkor is higanymozgássos betépett elefánt. Ez, megfejelve azzal, hogy a régebbi, főleg hajnali időpontot, amikor 10-ből 8 ruszki warper felváltotta mára az egész napos ruszki/polák társulat, néha olaszok. Este meg jön néhány brit meg germán és passz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- World of Warships
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest