Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=ZS=-
tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Halli!
BiG G3ry:eleinte csak nehezebb volt draftolással előzni, később pedig egyáltalán nem ment
Hát ezt észre is vettem.. Egyik versenyben mi mentünk az élen, többiek lemaradva, próbálok draftolni, és mindig úgy nézett ki, hogy én elrepesztek, aztán utolérsz, kivágsz szélárnyékból, és nézünk, hogy mivan, mert ottmaradsz mellettem, a többiek meg csak közelednek.. közelednek..
Mondtam is, hogy "banyeg, Gery nyakig ül a benyában, az fix.."Egyébként a tegnap este nekem is érdekesen alakult. Tíz körül odacuccoltam a gép elé, kaja, pia, minden, hogy jó legyen a rush hour. Erre rush hour sehol, és sikerült életem legbalfaszabb versenyét lefutni, valahogy az összes boxkiállásnál sikerült belelépnem a speed limitbe, úgyhogy egy verseny alatt legalább ötször jártam meg a boxot, egyszer még black flag-et is kaptam, amiről addig azt se tudtam, hogy létezik.. Mindegy, az érdekesebb része ez után következett, mivel leintve ezt a versenyt, több mint 300%-os rank bonust kaptam, úgy 10500RPt, és doubleXPItem miatt 21000xp-t. Köpni nyelni nem tudtam, úgyhogy screenshotom nincs. Aztán a köv versenyért is hasonló jókat, 17000RPt, és 35000XPt kaptam, viszont a harmadikér meg lófüttyöt se, úgyhogy nem világos.. Mindenesetre 60-80kXP-vel közelebb kerültem az A-1-hez.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondtam is, hogy "banyeg, Gery nyakig ül a benyában, az fix.."