Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -=ZS=-

tag

válasz msgt.fubar #2665 üzenetére

Halli!

BiG G3ry:eleinte csak nehezebb volt draftolással előzni, később pedig egyáltalán nem ment
    Hát ezt észre is vettem.. Egyik versenyben mi mentünk az élen, többiek lemaradva, próbálok draftolni, és mindig úgy nézett ki, hogy én elrepesztek, aztán utolérsz, kivágsz szélárnyékból, és nézünk, hogy mivan, mert ottmaradsz mellettem, a többiek meg csak közelednek.. közelednek.. :) Mondtam is, hogy "banyeg, Gery nyakig ül a benyában, az fix.."

Egyébként a tegnap este nekem is érdekesen alakult. Tíz körül odacuccoltam a gép elé, kaja, pia, minden, hogy jó legyen a rush hour. Erre rush hour sehol, és sikerült életem legbalfaszabb versenyét lefutni, valahogy az összes boxkiállásnál sikerült belelépnem a speed limitbe, úgyhogy egy verseny alatt legalább ötször jártam meg a boxot, egyszer még black flag-et is kaptam, amiről addig azt se tudtam, hogy létezik.. Mindegy, az érdekesebb része ez után következett, mivel leintve ezt a versenyt, több mint 300%-os rank bonust kaptam, úgy 10500RPt, és doubleXPItem miatt 21000xp-t. Köpni nyelni nem tudtam, úgyhogy screenshotom nincs. Aztán a köv versenyért is hasonló jókat, 17000RPt, és 35000XPt kaptam, viszont a harmadikér meg lófüttyöt se, úgyhogy nem világos.. Mindenesetre 60-80kXP-vel közelebb kerültem az A-1-hez.

Új hozzászólás Aktív témák