Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• msgt.fubar

senior tag

Na hát érdekes volt a mai Rush hour. Kezdődött ott a dolog, hogy 9-től vártam a dolgot, de ZS felhomályosított hogy GMT szerinti 9 óra, tehát az nálunk 10. :B Aztán eljött a 10 óra, addigra már csináltam egy szobát Fairplay néven, állandó 15-20 fő volt benne, nyomtuk szorgosan a 30 körös TA-kat. Viszont arra lettem figyelmes, hogy egy idő után körről-körre majd aztán versenyről-versenyre egyre lassabb lettem... eleinte csak nehezebb volt draftolással előzni, később pedig egyáltalán nem ment. A mélyponton olyan is volt hogy a pittel párhuzamos hosszú egyenesen szélárnyékban nem értem el a 190 mph-t.... képzelhetitek kicsit idegbeteg voltam :W

Aztán már éppen kezdtett tele lenni a tököm az egésszel, egyik friss verseny 2 körében visszacsúsztam szépen 8 helyet... úgy hogy végig draftoltam... gondoltam itt a vég, ennél rosszabb nem lehet. Nem is lett, sőt. Egyik pillanatról a másikra mintha visszaszált volna a lélek a pacimba, és kezdtem szépen visszaelőzgetni az embereket... első voltam... egy kanyarni előnnyel... hosszú egyenesnyi előnnyel... és egyszercsak tök egyedül futottam egy 55.318-at O_O Képzelhetitek hogy örültem :DDD Majd kiugrottam a bőrőmből :))

Végül azon a versenyen 1,5 kört vertem a másodikra, és megismételtem ezt a bravúrt még két versenyen. Viszont mostmár elfáradtam, du 4 óta nyomtam a TA-t és kicsit sok volt :DDD
    De a lényeg az hogy sikerült testközelből megtapasztalni a SpeedBug™ mindkét oldalát, érdekes élmény volt.

Utána Quadróval mentem B-Roadon egy 1.59-et, szóval mára többet asszem nem tudok alkotni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák