Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
a Kitty féle patch a bétában egyszerűen elragadó! én már első látásra a rabja lettem...minden megvan benne ami kellhet, amit hiányoltunk szerettünk volna, vártunk régóta,
persze nem tökéletes, de minden megvan benne amit sokan vártunk már, sőt még több is
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más: mivel majdnem minden kocsi megvan már nekem, így heti több alkalommal rendezek eventeket, igaz egyenként 10-15k RP rámegy, de nem bánom, hiszen nagyon jó a hangulata, van ghost mód szélárnyékkal, presztízsértéke is van, jó móka és hangulatot teremt, sőt az újak talán megragadnak ezáltal, hogy megméressék magukat és nyeremény is van, lehet, hogy teszek majd be kocsit is főnyereménynek, de max a cobra amire gondoltam, persze akkor lesz szint-limit is, és 1-es osztályú autóval lesz rendezve, a kicsiknek, újoncoknak
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest