- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
a Kitty féle patch a bétában egyszerűen elragadó! én már első látásra a rabja lettem...minden megvan benne ami kellhet, amit hiányoltunk szerettünk volna, vártunk régóta,
persze nem tökéletes, de minden megvan benne amit sokan vártunk már, sőt még több is
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más: mivel majdnem minden kocsi megvan már nekem, így heti több alkalommal rendezek eventeket, igaz egyenként 10-15k RP rámegy, de nem bánom, hiszen nagyon jó a hangulata, van ghost mód szélárnyékkal, presztízsértéke is van, jó móka és hangulatot teremt, sőt az újak talán megragadnak ezáltal, hogy megméressék magukat és nyeremény is van, lehet, hogy teszek majd be kocsit is főnyereménynek, de max a cobra amire gondoltam, persze akkor lesz szint-limit is, és 1-es osztályú autóval lesz rendezve, a kicsiknek, újoncoknak
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Marathon (2025)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest