- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Ezt csakúgy hirtelen felindulásból. De azért kifejtem, hogy ne csak itt lógjon a fika. Ezt már régebben is boncolgattam. Azt, hogy valami ismeretlen okból lassú vagyok (ennyire nem vagyok szar autós játékokban, ismerem az ideális íveket). Kicsi feltöltési sebesség vagy a szar gép vagy valami alkony zónában lakom vagy nem tudom. Tudom béna vagyok, de a bénaságom inkább abban mutatkozik meg, hogy hibázok. De azt nem magyarázza, hogy rajt után csak állni kell a gázon és mennek el mellettem, két kanyar (nem veszem szarul) és már 200m hátrány. A balance ennyit nem számít, különben is accA+ van a legtöbb kocsin (meghát hova rakjam a gripR+-t, amikor így is kurva alulkormányozott az összes kocsi, úgy fordulnak mint valami kamion, amikor felengedett gázzal kanyarodnék - ez konkrétan Cobra volt, lehet más kocsival jobban mennék). Ezért is hagytam abba, mert ennyi idő meg patch után is csak arra jó a simVS, hogy felbasszam az agyam rajta. A kombózás legalább fun volt meg az rp is jött úgy ahogy, amíg el nem baszták. Lehet, hogy arcadeVS-ben kéne szerencsét próbálnom. De annyira felidegelt, hogy rögtön nyomtam rá a delete-t.
Új hozzászólás Aktív témák

- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Optiplex 7040 SFF, i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most örülünk hogy van mivel játszani, majd ha jön a patch akkor leszünk mérgesek.
Vagy nem.