Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

válasz Ricco_hun #23906 üzenetére

Ezt csakúgy hirtelen felindulásból. De azért kifejtem, hogy ne csak itt lógjon a fika. Ezt már régebben is boncolgattam. Azt, hogy valami ismeretlen okból lassú vagyok (ennyire nem vagyok szar autós játékokban, ismerem az ideális íveket). Kicsi feltöltési sebesség vagy a szar gép vagy valami alkony zónában lakom vagy nem tudom. Tudom béna vagyok, de a bénaságom inkább abban mutatkozik meg, hogy hibázok. De azt nem magyarázza, hogy rajt után csak állni kell a gázon és mennek el mellettem, két kanyar (nem veszem szarul) és már 200m hátrány. A balance ennyit nem számít, különben is accA+ van a legtöbb kocsin (meghát hova rakjam a gripR+-t, amikor így is kurva alulkormányozott az összes kocsi, úgy fordulnak mint valami kamion, amikor felengedett gázzal kanyarodnék - ez konkrétan Cobra volt, lehet más kocsival jobban mennék). Ezért is hagytam abba, mert ennyi idő meg patch után is csak arra jó a simVS, hogy felbasszam az agyam rajta. A kombózás legalább fun volt meg az rp is jött úgy ahogy, amíg el nem baszták. Lehet, hogy arcadeVS-ben kéne szerencsét próbálnom. De annyira felidegelt, hogy rögtön nyomtam rá a delete-t.

Új hozzászólás Aktív témák