- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Ricco_hun #23906 üzenetére
Ezt csakúgy hirtelen felindulásból. De azért kifejtem, hogy ne csak itt lógjon a fika. Ezt már régebben is boncolgattam. Azt, hogy valami ismeretlen okból lassú vagyok (ennyire nem vagyok szar autós játékokban, ismerem az ideális íveket). Kicsi feltöltési sebesség vagy a szar gép vagy valami alkony zónában lakom vagy nem tudom. Tudom béna vagyok, de a bénaságom inkább abban mutatkozik meg, hogy hibázok. De azt nem magyarázza, hogy rajt után csak állni kell a gázon és mennek el mellettem, két kanyar (nem veszem szarul) és már 200m hátrány. A balance ennyit nem számít, különben is accA+ van a legtöbb kocsin (meghát hova rakjam a gripR+-t, amikor így is kurva alulkormányozott az összes kocsi, úgy fordulnak mint valami kamion, amikor felengedett gázzal kanyarodnék - ez konkrétan Cobra volt, lehet más kocsival jobban mennék). Ezért is hagytam abba, mert ennyi idő meg patch után is csak arra jó a simVS, hogy felbasszam az agyam rajta. A kombózás legalább fun volt meg az rp is jött úgy ahogy, amíg el nem baszták. Lehet, hogy arcadeVS-ben kéne szerencsét próbálnom. De annyira felidegelt, hogy rögtön nyomtam rá a delete-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest