Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Ez a feladat nem hangzik rosszul. Itt van a leírás magyarul:
Értesítsd barátod a Fragoria nevű játékról és nyerj AP-t! Kérd meg barátaidat, hogy a Fragoria rajongói oldalára írjanak egy hozzászólást, mi pedig jutalomban részesítünk téged és a barátodat is minden egyes hozzászólás után!
Annak érdekében, hogy megkapd az AP-t, tartsd szem előtt az alábbi szabályokat:
- A barátaid csak a Fragoria üzenőfalára küldhetik a hozzászólásukat;
- A hozzászólásoknak tartalmazniuk kell azoknak a személyeknek az Aeria felhasználónevét, akiktől a kérést kapták, illetve a saját Aeria felhasználónevüket;1. Ha megkérsz valakit, akkor 400 AP-t kapsz (egyszer)
2. Ha Téged kért meg valaki, akkor 200 AP-t kapsz (egyszer)
3. Ha három embert kérsz meg, akkor mindegyikük 200 AP-t kap, viszont Te csak egyszer 400 AP-t.Nekem sem tiszta valami. Ha megkérek valakit (pl. Creát), hogy írjon egy hozzászólást a Fragoria üzenőfalára, akkor én kapok 400 AP-t, ő meg 200 AP-t. Ez eddig tiszta. Viszont ezek után Crea vagy más megkérhet még engem, hogy én is küldjek hozzászólást a Fragoria oldalára vagy sem? Ugyanis ilyenkor az eddigi példa alapján a már meglévő 400 AP-hoz kapnék még 200 AP-t, aki meg megkért az 400 AP-t. Így lenne nekem és Creának is 600-600 AP-ja. Vagy ez az egyszer kitétel arra is vonatkozik, hogy amennyiben én már megkértem valakit, akkor onnantól ha más megkér engem, akkor nem kaphatok 200 AP-t? Vagy amennyiben Crea már fel lett kérve általam és megkapta a 200 AP-t, akkor már 400 AP-ra nem jogosult?
Bocsi Crea, hogy pont téged emlegettelek, csak Te linkelted be

Szerk.: Most látom, hogy a magyar srác is pont ezt kérdezte meg többek közt

-
JackShephard
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Nem erre gondolsz véletlenül? Fregoria
Akinek van kedve csinálgassa, én kipróbáltam a játékot, hát nagyon messze áll tőlem az ilyen játék..
Új hozzászólás Aktív témák

- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest