Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs
üzenetére
Jaja, oda érdemes írni ha eltűnt. De a contact us-t keddig-nálunk ne használjátok erre, addig meg kéne kapnotok a "lejárt" APt.
csige,
Nekem van ilyen belassulós, felgyorsulós jelenségem. Akkor jön elő ha már pár órája fut a játék. Videokari melegedésre vagy memoria kezelési problémára gondolok. De szerintem inkább az utóbbi lesz. Régen is fos volt a memoria kezelés, szerintem még onnan maradt meg a hiba. Meg az sem mindegy, hogy melyik chat csatornát jeleníted meg
Én olyankor a futam után ahol tapasztalom a sebesség változást újraindítom a játékot, akkor megint jó szokott lenni általában. Örülök, hogy más is találkozott ezzel. Milyen konfigod van?
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én olyankor a futam után ahol tapasztalom a sebesség változást újraindítom a játékot, akkor megint jó szokott lenni általában. Örülök, hogy más is találkozott ezzel. Milyen konfigod van?