Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Mark
csendes tag
-
Attka85
tag
válasz
[HUN]Mark
üzenetére
én csak ide kürtöltem be ezt a fórumba...nem adtam ki innen, de nem hiszem, hogy én "váltom meg" a játékot...ha meg ennyire hallgatnak rám, akkor lenne jópár ötletem a játék fejlesztésére...---MÁS: szerintem ez taktikai húzás volt az AG részéről, hogy nem kellett nekik patch, bár lett volna több is, valószínű arra játszottak, hogy inaktívak lesznek sokan(be is jött) és törlődik a profiluk, accountjuk, tehát kezdhetik elölről és bevételi források keletkeznek ezáltal...DE: ott hülyéskedték el AG-nál, hogy a pókeres alkalmazáson korlát nélkül lehet(-ett) AP-t nyerni...hát persze hogy nem veszi senki az APjüket, ha ingyé is van...hatalmas öngóóól...most meg kapálóznak, nem tett jót az ip-ban, de ha a területi lefedettségét nézzük az AG-nek, azért nem pici területről van szó: Kanada, USa, Magyaro....ember lenne, (lesz is) csak egy jó patch kell, amit egy bugmentes Kitty el is hozhat nekünk...szóval Bétára fel! Ha nincs senki, akkor tesztelem a missiont és egyebeket, esetleg megkérek valakit jöjjön már be segíteni... Na mostmár kicsit hosszú lettem, de talán nem minden égbekiáltó hülyeség, amit írtam, ha igen, akkor bocsánatot kérek

-
csige791
tag
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Mark
üzenetére
Sokat vártunk mire elindultunk, mire lement a CTF, Sim verseny előtt nem láttalak, kerestelek.

Vasárnap du-estefelé kéne szerintem folytatni de még tegnap este leírtam
TA draft - egyszer draftoltam URC-vel vagy mi a crew nevük, 5en draftoltunk akkor, nagyon durva volt és nagyon gyorsak voltunk, aztán én később álltam ki tankolni és leszakadtam tőlük úgy hogy ők nehezebbek voltak. Gyakorlás kérdése az egész.
Új hozzászólás Aktív témák

- Elemlámpa, zseblámpa
- Starlink
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(601)....