Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csige791
tag
Vettem egy NSX-et.
Más:
Kurvára elbaszták a játékot amióta utoljára itt voltam. A fejlesztések szinthez vannak kötve, viszont túl nagy köztük a különbség. Tehát egy lvl 27-est nem tudok lenyomni sehogysem, mert az ő fejlesztéseivel sokkal jobba kocsija. Amúgy NSX-et vettem és tényleg ritka fos Englandon, de tök mindegy ha más páylán is megaláznak 2 szintel nagyobb emberek, és nem tudásból hanem upgradeből. Ezt onnan sejtem ,hogy amikor itt voltam volt hogy top 3 ban voltam WR táblázaton pl serpentinen. Most meg lvl 27-es amcsi szar autó ami elvileg nulla tapadás lenyom mint a szart, én meg semmit nem tehetek mert hiába van zsetonom nem vehetem meg az upgradet.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest