- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
No-kia #16396 üzenetére
Lehet, hogy tényleg totál rossz irányba tapogatózok, de szerintem ez a belső szerver hiba lehetett az oka
Eddig legalábbis nálam még nem volt ilyen, hogy félbeszakadt volna. Szerintem csak átmeneti probléma. De amit leszedett teljesen - több csomag van - azt már nem fogja újrakezdeni. Bár az tény, hogy sokáig frissít
-
-
No-kia
addikt
a frissítéseket muszály letölteni? mert ez a szar már egy napja folyton megszakad, és nem lehet letölteni, minidg Abortot ír ki, már nagyon felidegesít hog yegy napja szenvedek vele , de baszik letölteni az updatet, mással is ilyen volt?
-
volvoguy
addikt
válasz
csaba0223 #16392 üzenetére
nem tudtam hogy ennyire gáz...az adatait nézve jónak tűnt..mert bár kicsi a végsebessége, de jó a gyorsulása, ráadsul mivel kicsi kocsi, így úgy gondoltam ,hogy jó lesz az úttartása is...de ezekszerint lehet a fejlesztők ilyen részletekre már nem ügyeltek, és csak odabiggyesztettek egy-pár adatot....
izé..ö..kocsit eladni/venni hol hogyan tudok?
-
volvoguy
addikt
kipróbáltam az arcade részt, nem tetszett a kocsi irányítása, sztem élvezhetelen, a szimulátoros része a játéknak sokkal élvezhetőbb..persze lehet arcade gamerek ellen több esélyem lenne....
amúgy a nick nevem: uglynakedman
-
hakagyi
csendes tag
gyertek Thunder Alleyzni
-
Creative997
őstag
válasz
volvoguy #16387 üzenetére
Nem kapsz többet később sem, hacsak majd az új patch-el át nem variálják a pontozási rendszert. 3x race bonust akkor érdemes használni ha nyersz, tied a best lap time. De érdemes tényleg a saját kategóriád ellen nyomulni, pl úgy h csinálsz olyan szobát h max level9 h csak a te kategóriád jöjjön. De a legtöbb kezdő általában az Arcade-ban mozog.
-
volvoguy
addikt
üdv. na már játszom pár napja, és elég szépen fejlődöm, igaz még a 10 szintért küzdök...6000xp-m van....ami nem sok, és mivel általában 5. 6. helynél nemigen végzek előrébb, így most még csak 6-700 xp/rp-t kapok...
később több xp-t ad majd a játék, ahogy fejlődőm, vagy mindig ugyanannyit?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #16385 üzenetére
Szia én is erre gondoltam mert ujra PT zem nincsen kedvem meginn LVL 1 röl indulni a Level-R be
Ugy hogy ennyi volt a Level-R nekem!!!
Ujra PT!!!!!!
Most gyüktök majd minn állat és mire jön az uj RP-s köcsi megtudjam majd venni!!!
Kisa -
[pH]Lacika
tag
válasz
UnConnecteD #16371 üzenetére
Azért elgondolkodtató, ha a Morelló ennyibe fáj momentán, akkor az újonnan érkező autók mennyibe fognak kerülni?
Nem hiszem, hogy az autó gyűjteményem (nyünk) nagyon szaporodik majd. -
PaJa1
őstag
válasz
örülj hogy RPért megveheted és csak 1 millával drágább
Driftben az elsőkerekesek nem csinálnak sok pontot, 500k nem sok, hanem szégyenteljesen kevés. Mellesleg mindenki kiröhögi őket...
-
csaba0223
senior tag
Kb 2-órája játszom és eddig 6 steerloader ugrott a meglévő 7 mellé
A morello az durva! Csak azt érik el vele hogy senkinek nem kel!!! -
[HUN]Dani
őstag
válasz
LOL
-
JackShephard
tag
Igen most valahogy kicsit én is kezdek beleunni a játékba. Még szerencse hogy indulnak a ligák lassan, talán az megmenti a szitut. A hetet a Paja quize mentette meg. Aeriánál valaki lehet elvesztette ma az állását, ugyanis elírt egy 0-t. A 30as pack TA inixo 1400Rp helyett, 14000rp akart lenni, ugyanis most már kijavították. Akkor asszem még jókor csináltam meg a nagybevásárlást belőle, 4200rpért 90db
LOL
Crea látom megcsíptél egy 3.helyet a quizen, grat. -
deangelo4871
csendes tag
válasz
csaba0223 #16368 üzenetére
Ez sajnos lemaradt.
A sérülést nem "próbáltam" ki teljesen, még nem sikerült anyira lezúzni a kocsit.Valahogy tisztelem a palánkot, oszlopot, stb. Oké más szimulátorokhoz vagyok szokva, ott egy nagyobb csatt, és lehet menni zuhanyozni.Csak feldobtam pár dolgot hogyan lehetne a játékot (szerintem) élvezetesebbé tenni.
-
hakagyi
csendes tag
Az az érzésem hogy a játék hangulata egyre rosszabb és egyre kevesebben játszanak vele
Sokat is kell várni a versenyzőkre mire belépnek
Az elején élvesztem de már egyre uncsibb -
Creative997
őstag
1350AP helyett még bedobtak 1 mila rp-t a morellora.... ennyire nem éri meg az árát!
-
Yozsee(R)
csendes tag
válasz
deangelo4871 #16376 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy az egyik patchnek ki kellet volna tiltania az elsokerekes autókat driftbol, de aeriaáék meggondolták magukat valószínuleg.
-
deangelo4871
csendes tag
válasz
csaba0223 #16368 üzenetére
Drift
Hát tudod felmentem a drift módra a phoebus(remélem jól irtam) szerveren, most egy 10 perce, 5 ürge riszálja azt a fronthajtású 1.3-as kis verdát veszettül, a pontok meg pörögnek nekik mint állat. Kis gyakorlással 590 sec tiszta driftet számol nekik a progi a 600-ból. A szorzó meg emelkedik, mert folyamatosnak számolja.Hátsókerék meghajtásút ma még nem is láttam.
A legjobb az hogy félmillió alsó hangon összejön nekik így. Ezt látni kell hogy elhidd.
-
Yozsee(R)
csendes tag
válasz
JackShephard #16355 üzenetére
Nem sportban kezdek, nekem volt már egy touring ami 2. hellyel végzodott.
Morellora meg lehet mindent venni RPért ez mondjuk jobb. Nekem hiányzik az 4es motor, de most nézem, hogy nem is javul tole a teljesítmény...
Aeria fórumon sokszor le volt írva, hogy a Morello egy kulonleges autó na de ennyire
Egyetlen jó dolog ebben az árakban az, hogy nem lesznek Morellonoobok. -
rsx
aktív tag
válasz
'Akó nem lessz'
Igy már biztos hogy én nem veszek morello-t, mondjuk eddig se hiányzott nagyon.
Gusztustalan amit mostanában csinálnak -
SSP33DY
aktív tag
válasz
lol...
de sztem' a b@xa + azanyáját.. egyszerűbb lett volna..Hát odab@x az új ára... de hát, akinek WR kell.. ágya'-vegye'..
bár nekem is van, dísznek.. fullra tuningolva.. akár el is adnám..ppfff
-
UnConnecteD
senior tag
bakker
ez most vicc ??
morello 3999 AP vagy 650.000 RP
max tuning hozza 2.450.000 RP ????
ki volt ez az allat, aki ilyen szamokat kitalalt ? azt kivanom neki, hogy menjen el az edesanyjahoz, es a himvesszejet helyezze annak szajaba, majd tavolitsa el, es ez az utolso ketto folyamat ismetlodjon vegtelen ciklusban
grrrrr
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #16366 üzenetére
Hát a múltkor sztárjkolhattak, vagy nem tudom, de engem béreltek föl (missionben), hogy Steerloaderrel ott valami hordókat pakoljak...
(Pont miután a Hangárban targoncával ládákat hurcolásztam.. lol)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #16366 üzenetére
wweehheehhee és tényleg de yyooo
-
csaba0223
senior tag
válasz
deangelo4871 #16364 üzenetére
Sztem a sima repairral nincs gond! Ha jó játékosokkal játszol akkor 1 repair és behozhatatlan hátrányod lesz! A quick repair bp az más tészta, azt én sem engedném!
A drift az ténleg gagyi! Mindenki rángatja a kocsit ide oda! Én a szép hosszú látványos driftet szeretem! A sim drift az izgibb -
PaJa1
őstag
válasz
deangelo4871 #16364 üzenetére
Ligán tervezzük hogy nem lesz javítás.
Driftben az elsőkerekesek nem csinálnak sok pontot, nem is érdemes velük foglalkozni. amit te keresel az sim vsben van
Az autót taccsra lehet vágni, nem kanyarodik, vagy egyáltalán nem is megy. -
Creative997
őstag
válasz
volvoguy #16360 üzenetére
- piros kulcsot minden 7000.xp után kapsz 1et, a sárga kulcsot pedig egy gyűjtőterületen (pl circuiton belül, englandon belül stb) megtett 75 mérföld után kapsz, zöld kulcsot az exploreres kérdőjelekben találhatsz ha szerencséd van, skeleton keyt is ott ill vehetsz a shop-ban AP-ért
- az explorer módban gyűjteni kell a kis izéket igen, az nyer aki a legtöbbet gyűjtötte, de nem arra érdemes játszani, hanem ún. kombókba kell szedni az itmeket (izéket). Kombinációk itt: Kombók és értékeik RPben természetesen. Ehhez még szükséges a boltból/miscs venned explorer hack pack II és IVet. A 2 kb 3400RP/2x10db. De nem kötelező így játszani csak kb a nagyon sokszorosát kaphatod egy menet végén. Érdemes 8 fős szobában játszani és Serpentinen vagy Mudon (mert itt van a legtöbb item), mert az ún Mass bonus így a legnagyobb (200%), így még többet kaszálsz. Szóval ha vki meg akarja szedni magát ált ide jön
- a backpackek (BP) képességei le vannak írva a boltban, ha ráviszed a kurzort balra kiírja és azt is h milyen módhoz használható. Igen, vannak olyan backpackek amik csak 1 módhoz használható, más módban nem működik. A szobában a verseny elején berakod a backpack gomb segítségével amit szeretnél és a versenyen automatikusan aktiválódik. Minden versennyel fogy a backpacked, tehát figyelni kell rá hány darab van még. -
deangelo4871
csendes tag
Hát volna mit csiszolni rajta.Legalább "Simulation" módban megszüntetni a "repairt", vagy legalább 5-10 másodpercessé tenni. Megérné vezetni is, nem csak padlógáz, kanyar mandinerből, és BACKSPACE.
Aki meg 3 kör alatt kikésziti a verdát az megérdemli. De ha jól vettem észre nem lehet teljesen tacsra vágni(nekem nem sikerült), csak belassul nem úgy mozog ahogy kéne.Ezzel nincs is baj arcade játék
A drift versenyeken ami folyik az minden csak nem az.
100 m-es egy ívű driftelésekkel kevesebb pontot kapsz, mint a hülye gyerek aki másodikban rángatja a kormányt az elsőkerék meghajtású kocsijában végig körbe a pályán 60- nal. Lazán összerakja a 700000-et 5 kör alatt.(Érdemes nézőként felmenni egy versenyre és megnézni egy ilyet, beszarás!!!!)Innen az óra ikonnal jelzett pár másodpercet kellene megszüntetni, rögtön megszűnne ez a hülye csámpázás.De lenne drift.
Az oválpályás versenyeken sem ártana ha sérülnének a verdák. Be a boxba pár másodperc repair és go tovább. Nem lenne ekkora roncsderbi.
Grafikával nincs gond, az ötlet jó,a fizika meglepöen jó, egész jó kis arcade játék lenne , jó kis Quick Race-eket lehetne tolni rajta ha épp nincs kedve az embernek egy fél napot settingelni, és 2-3 órát gyakorolni egy jó qual idöért, egy full real simulátoron.
Remélem ezt a fórumot egy Invictus-os is olvassa és talán meg is fontolják ezt a pár gondolatot.Mert a jenkik csak elhajtanak a p....ba. -
SSP33DY
aktív tag
Paja papi!
Pár kérdés holnapra:
-Hány kockakő van Togue-n?
-Hány piros-fehér rázókő van az összes Circuit pályán?
-A PT összes pályáján hány terelőtábla van? (természetesen a nyilak számával)
-A PT összes pályáján hány jobb, és hány bal kanyar van..és hány egyenes?
-Ki vezeti a sárkányrepülőt?
-Kiről mintázták az autóvezető karaktrét?(mert nagyon csúnya
)
Nah.. elfáradtam..
jóccakát -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mosquitoo #16359 üzenetére
Már lassan nem is kell játszani a PT-vel. Csak beregelsz, feltöltöd magad félmillió forintnyi AP-val és tiéd az összes kocsi full tuningosan és hipp-hopp level40 is vagy. Az aeria nagyon erre játszik. Nekik biztos jó, de szerintem csak a játék színvonalát küldik mélyrepülésbe.
-
volvoguy
addikt
egy két dolog még érdekelne...
Mission módban a pályák feloldásához ugye ilyen kulcsok kellenek...azokat minden megtett 75 mérföld után, illetve az Explorer módban találhatom?
Explorer módnak mi a lényege? gyűjtögetni kell ilyen kis "izéket"?
Valamint, hogy a Backpack mire jó, lehet bele rakni spéci képességeket, amiket verseny közben aktiválhatunk? de hogyan? nekem már van benne egy...de nem tudom mire való meg hogy kell használni
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
JackShephard #16355 üzenetére
Valamit benéztek, mert 10 db 299 AP vs. 8k RP, viszont 30 db 499 AP vs 1400 RP
Ez igen! Pofátlanság a köbön!The Panama and the Spiedo Forte is added to the in-game mystery box!
-
Creative997
őstag
válasz
Mosquitoo #16357 üzenetére
Hát igen, tegnap én is összegyűjtöttem egy kis fánkozással közel 140k rp-t és azonnal el is költöttem, én se bírtam ki
Ha szereted a class1es kocsidat akkor tuningold fel, ha tuning nélkül is jól mész akkor gyűjts, ha nem szereted a kocsit akkor szintén gyűjts, én ezt tudom mondani.
-
volvoguy
addikt
mit javasoltok hogyan érdemes játszani? gyűjtögetni a pénzt, keveset költeni, csak amennyi a jó helyezésekhez kell, tehát nem minden alkatrészt megvásárolni...és mondjuk egy frankó kis autóra összespórolni az RP-t....vagy pár ezer RP-nként mindent elkölteni a kocsira?
-
JackShephard
tag
Yozseekám gratulálok, én is nem rég ünnepeltem. Egyből a sport osztályban kezdesz? Én 2 touringot céloztam meg egyelőre. Az aeria emeli a TA inixo adalék árát, tessék beraktározni akinek kell. Mondjuk nem igen értem a mostani árakat, ezek már emeltek az tuti: 1db. 1000RP, 10.db 8000RP (na ezeket az aeria sem gondolja komolyan remélem
) viszont 30db. csak 1400RP. Gyorsan 90et beugrasztottam, biztos ami biztos. Több nem fért, mert ugye 100 a limit
Ja és valami olyat írnak, hogy még drágulni fog?
Az vicces lesz... Egy 30 körös TA-ba több RP-t kell lassan berakni a győzelem érdekében, mint amennyit ki tudsz venni. LOL
-
Yozsee(R)
csendes tag
Végre megvan az 1000. megnyert versenyem.
Tesztelgettem Super Sport ligára és arra jottem rá, hogy a 2000Gt bizonyos pályákon gyorsabb mint a stock Phoenix és nem is kicsivel.
Végul pedig még egyszer szeretném megkoszonni rsxnek a panamás balancot mert Kwizibót tudom vele tartani. -
rsx
aktív tag
válasz
Creative997 #16351 üzenetére
Probáltam de nem ment
.Ezt a dombról lefele jövet sikerült összehozni, egyszerüen leestem a nagy semmibe
-
volvoguy
addikt
a játék elején ti is szenvedtetek? 7-es szintű vagyok, és hát a legjobb eredményem 1. class-ban 3. hely volt, de általában 4. 5. és utolsó helyeken végzek, még az ugyanolyan kocsival versenyző játékosok is leköröznek, mint ami nekem van...hh? nekik már van némi tuning a kopcsiukban?
-
-
PaJa1
őstag
Fúj, de rondán néz ki Yal...
Régen mikor hangar egyszerűbb volt akkor voltam drift módban, sokat. És tényleg ment 7mill plusz, ami jól fizetet. Aztán átvariálták a pályát... úgyhogy megmaradt a sim vs nekem, ott is lehet driftelni. Pl tegnap este Csabáékkal meg Creával San franon olyan szépen vettem kereszten a kanyarokt, jöttek is a Perfect driftekMR2 olyan szépen tartotta az ívvet... fincsiii.
Az eligun ligán machatén 180as ranggel mentem, mert jobb időt mentem mint nagyobbal. Hetan aki nyert ott az hiszem 150el ment, tőle tanultam.
Simhez analóg eszköz nélkül nem érdemes nagy ranget állítani mert csúszni fognak az első kerekeid ahelyett, hogy fordítanák az autódat. Igaz így csak akkor mész jó időt ha a lehető legjobb íven mész, mivel a kerék kisebb fordulása miatt nem tudsz annyit korrigálni, ha esetlegesen elbakiznád.
Majd ha nagyon unatkozok, akkor lehet hogy megyek drift módba(sim drift gyakorlás utűn elég jól megy). De szerintem nem fogok állítani a beállításaimon, mert lusta vagyok és nem tartom szükségesnek. Gyakorolni kell, akkor menni fog a sok millio, ott minden az autó uralásáról szól, mennyire zabolázod a seggét. Én azt gázzal csinálom(már amennyire a nyilak engedik), tehát szerintem nem fogok szenvedni a kicsi kormányforgásommal.
CTFben viszont láccik, hogy kisebbel megyek mint mások, az autóm nem fordul olyan fürgén a lassú manővereknél. -
erdol
senior tag
válasz
UnConnecteD #16342 üzenetére
Nem nyalni akarok, de egyre inkább felértékelődik Paya tudománya, billentyűről, 300-as response-val meg segítségek nélkül 7-8 millákat driftelt könnyedén.
Nem is értem.Lehet hogy hasonlít az avatarodra. -
UnConnecteD
senior tag
-
Bazzzs
senior tag
Óóóóóó hogy azt az üveggömbös eget már Aerian
Már kismillió profilt átnéztem, de "csak" 37 van meg a 41-ből. Mostmár nem is az AP-ért csinálom, hanem rohadtul izgat, hogy mi a megoldás/trükk
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16334 üzenetére
Most lvl10 töl lehet vettét venni! Sztem adtak neki 1 kis pluszt hogy a sok lvl10-es noob vegye mint a cukrot!
-
[pH]Lacika
tag
Most vagy nekem volt nagy speed bugom,
vagy a Corvette jobb lett mint valaha.
Panamák sehol nem voltak. Csúnyán aláztam. -
PaJa1
őstag
válasz
volvoguy #16331 üzenetére
én minden segítséget 0%ra állítva megyek, billentyűvel.
A throttle help szerintem semmit nem csinál
A steering help leginkább ellenkormányzásban segít, engem kimondottan idegesít.
A response time állítja azt hogy milyen gyorsan tekerje kormányt, minél nagyobb annál gyorsabb.
A stering range meg azt állítja hogy mennyire tekerje ki a kormányt. Bár animácioban nem vettem észre különbséget, de az autó vezethetőségén lényegeset változtat. Aki nagy szüggel megy az szerintem kormánnyal vagy más analóg eszközzel játszik, de billentyűre 300nál nagyobb felesleges és rossz is.A kuplung beállítások szerintem értelem szerűek, nyomja a kuplongot ha.... De ha a braking hard cluch: ON ra van állítva akkor bukod a motorféket.
-
volvoguy
addikt
szeretnék minél jobb vezethetőséget kicsikarni a játékból a következők segítségével, de szeretnélek megkérdezni titeket, hogy mire valók a következő csúszkák:
Steering Help: - f1 és race 07 meg egyéb szimulátorjátékokban itt azt lehet állítani, hogy a kormánymozdulatra mennyire reagáljon azonnal a játék..itt is így volna?Throttle Help: - ez előzöekben leírtakhoz hasonlóra gondolok, vagyis hogy ha pl. 100%-ra állítom, akkor egyböl felpörög a motor, keményen odalép a gázra a pilóta...így volna?
Clutch on braking hard: - na erről fogalmam sicns hogy mit jelent...ha erősen fékezek, tövig benyomva a fékpedált, akkor kuplungol...nem pörög vagy nem farol ki vagy mi?
köszi, üdv.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #16328 üzenetére
Meglepő, de ezek az első kérdések közül vannak amik eszembe jutottak
-
PaJa1
őstag
ma quiz kérdések:
mi a repülő száma englandon?
Hány luffballon van englandon?
hány szarvas házta mikibá szánját a karácsonyi pályán?
milyen autókat lehetet ingyé kapni a coszponzor eventeken?
mikor van utcaseprés san fransiscoban? -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #16323 üzenetére
Bármit mondani azzal kapcsolatban ami még nincs kiadva, csak a fejesnek lehet, illetve annak akinek megengedi, de akkor is csak morzsákat.
A másik ami baxxa a csőröm, hogy negatív, javításra szoruló véleménnyel nem lehet élni nem lehet aeria felé. Egyszerűen lehurrognak aztán tojnak rá. Annyira be vannak tokosodva a tengeren túlon.áááááá. A játékosoknak kellene formálni a játékot, mivel ők játszanak vele, ők fizetnek... És ha jó a játék, élvezik a felhasználók akkor nem fognak sajnálni pár dolcsit beledobni. De hiába mondom a santa clara-iaknak hogy jobban kéne figyelni a játékosokra és igényeikre, a határidők meg:
Itt van lehetőség figyelembe venni az igényeket, főleg a folyamatosan bővülő játék és játékos kör miatt szükség is van rá. A folyamatos patchekkel, ha nem is azonnal vagy rövid távon belül, de lehet ezeket a változó igényeket követni. De hiába van meg a lehetőség erre, hiszen a magyar csapat képes rá, de ha nem kapnak rá utasítást a túlpartról akkor lőhetjük az egészet.....szerintem.
Amúgy autó függő is a fékpont. RX8el nagyon rövideket lehet fékezni, class1ben kawával is
Crea, legalább lesz még több bábú akikért kapjuk a rank bonuszt class6 szobában
-
Creative997
őstag
Na ez király, a sok noob megint használhat alacsonyabb szinten vettét, lejjebb vitték a levellimitjét...
Benedicht: de sztem te-ti nem mondtatok konkrétumokat a jövőről, csak ha volt kérdésünk akkor válaszoltatok rá, illetve kijavítottatok, ez még nem bűn... Vagy rossz szavakkal említették h itt "csacsogtok"?
-
Creative997
őstag
válasz
volvoguy #16320 üzenetére
Igen ez az egyik jó dolog a PTben h nem 300al veszel be egy 90°os kanyart, a fékezés sincs rosszul megcsinálva, tény h vannak kocsik ahol hamar kell fékezni a nagy sebesség és a kocsi súlyából adódóan, a könnyű és lassú kocsiknál meg sokkal később is elég, nincs azzal gond
-
volvoguy
addikt
igen a másik dolog, amiről megakartam kérdezni a véleményetek az az irányítás....először nekem ugyanis botrányosnak tűnt...aztán szépen megvizsgálva a dolgot rájöttem, hogy itt bizony szimulációféleségről van szó....a kormányzá sztem jobbra és balra rendben van....gyorsulás is reális kb...nade a fékezés...sztem egy vicc...hogy 120km/h-ról nem elég a kis kcosimnak 100méter, hogy 60-ra lassuljon...nagyon korán, sztem túl korán kell elkezdeni fékezni, illetve a váltó is segít...de ami pozitivum, hogy tényleg nem lehet bevenni a kanyarokat 100-al...bizony itt le kell lassítani 50-60km-re, hogy ne menj falnak, és ez tetszik....a fékezést leszámítva reálisabb sztem mint pl. a grid vagy az nfs....
-
PaJa1
őstag
válasz
volvoguy #16316 üzenetére
Arcade irányítása egy vicc, a Simualtion se szimulácio, de sokkal élvezhetőbb mint az arcade, ez utóbbi kb 10 éves korig ajánlott.
Igen az arcade ellen vagyok mert csak a helyet foglalja és simán kihagyható. Stunt és destruction módot kérek a 2 arcade lobby helyére. A játékosok 90 %a egyetérte ezzel a javaslattal, de a fejlesztők és a kiadó góré nem...kész, bukta
az a max 20 játékos meg nem panaszkonda ha derbizhetne egyet feljelentés nélkül
Legalább az egyik arcade lobbit cseréljék le az egyik fent említett módra, ha mást nem akkor free ride-ra (ezt nem tudom miért akarják sokan, ott az explorer)
-
Bazzzs
senior tag
válasz
volvoguy #16316 üzenetére
Nem nem... a mission menüpont alatt is rp-t és xp-t lehet kapni. Továbbá, ha megcsinálod a karrier első részét, akkor megkapod az összes RP-s class 1 kocsit.
A sim és az arcade között a fő különbség, hogy utóbbiban alapból be van kapcsolva ghost mód (átmész az ellenfeleken) és kicsit az irányítás is más.
-
volvoguy
addikt
üdv. volna 1-2 kérdésem a játékkal kapcsolatban.
szóval, xp-t és rp-t Play versnymódban valamint ap-t Challange-ben nyerhetünk..de akkor mire való a Mission többi része? csak szórakozásra?
a másik meg az, hogy mi a különbség a simulation vs. és az arcade vs. között? az irányítás vagy más a különbség?
-
SSP33DY
aktív tag
hihi.. hát némi tapasztalat...
-
SSP33DY
aktív tag
hihi.. hát némi tapasztalat...
-
rsx
aktív tag
válasz
kerekesgyuri #16311 üzenetére
Ha az Euro Touring ligára gondolsz akkor itt--->jelentkezhetsz.
-
kerekesgyuri
csendes tag
Egy kérésem van mikor lesz verseny Klasz 1 kocsival mert szeretnék be nevezni
aki tudja köszönöm Gyuri -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #16301 üzenetére
Exploratorium az a rendezvény ami a Palace of Fine Arts Theatre-ben van.
Középen a kettő az csavar, nem fényforrás. -
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16308 üzenetére
Neked hogy van ennyi szabadidőd?
Azért grat nekem a régi gépekhez már nem nagyon van türelmem idegesít hogy lassan csinálnak mindent.Már a homokórát is útálom a gép ne gondolkodjon sokáig arra itt vagyok én..
-
SSP33DY
aktív tag
Reggelt'
Paja és a kérdéseiLOL
De nekem teccccikEgy csomóra eddig fel sem figyeltem, és legalább "átnéztem", hogy ja tényleg..
Kíváncsi vagyok, h. lesz-e hibátlan
(Bár kell, mert akkor Paja visz mindent
)
Az új belépők pedig olvassanak vissza pár oldalt.. minden le van írva.. A legtöbb rész anyázás, és az aeria szidása, de van pár hasznos leírás Pajától, Creától, Macitól, Lacától, Csabesztől, és még sorol6nám!! Szinte minden játékmódhoz találtok választ!
És tessék elkönyvelni, hogy vagy lvl 20-ig majdnem végig "tudni kell veszíteni", amíg a pályát, az autód, és a beállításokat meg nem találod magadnak!! (mindenki magamból indul ki ugye.. vagy mi
) Sok emberre azt fogod mondani, hogy cheater, meg hacker, pedig az.. izéé NEM is
Szóval nem kell meglepődni, ha otthagynak, mint a xart, mert lehet hogy van Acceleration Girl-je, így ha ugyan olyan autója van, jobban gyorsul, és több a végsebessége.. vagy létezik az az áldott SPEED BUG, ami egy ismert hibája a PT-nek!! Ez röviden annyi, hogy valami adathalmaz "bekattan" a szerveren, és sokkal gyorsabb vagy bárkinél, minden backpack item nélkül! (ez főleg TA-ra jellemző 3-4 mp.-el mész gyorsabb köröket, minden előzetes nélkül, mintha húznák a járgányod)
Illetve az egész játékra jellemző, hogy a net-kódja szarul van megírva, pontosabban a Magyar netezők nagy része nem rendelkezik minimum 10megás (le/fel) nettel, ezért jelentkezik a nagymértékű POCKET LOST jelenség, ami adatvesztést jelent, így sajnos nem mindíg ott vagy, azon az íven, és nem annyival, ahogy TE látod magad! Mert a szerver, és a Te géped között késik a szinkron!Pár elküldött adatcsomag elveszik ,újraküldés, szinkronizálás, ás "akkor vagy jó helyen" , de közben volt 2 ütközésed, felborultál, és az egész kezdődik előről.. Ebből mit is látsz? B@xxa meg, pedig fékeztem.. elémugrott az oszlop.. nincs is ott semmi, és felborultam.. nekiütköztem, pedig én mentem előtte.. stb..stb..
Nah.. jóétvégyat a reggelihez
Csum.
-
Ofi1978
csendes tag
válasz
JackShephard #16301 üzenetére
Bub! Az a kettő középen szerintem csavar. (a másikat én sem tudom miért...de majd Paja megmondja)
Szép napot mindenkinek -
JackShephard
tag
Két apróságot kérdeznék a quizzel kapcsolatban.
Az Exploratorium miért is nem jó? Csak mert ez áll nagy betűkkel felül a táblán. A 'Palace of fine arts theatre' kisbetűkkel alatta, miért a helyes válasz? Hááát elég fura. Ilyen alapon aztán bármit bele lehetne már magyarázni...
Másik: ez miért is nem 28? Ja mert a közepén az nem fényforrás? Naaaaa, ezt te sem gondolod komolyan Paja...
28
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vicces képek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Formula-1
- E-roller topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Eredeti dobozos XBOX 360 - XBOX ONE kompatibilis - játékok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Samsung Galaxy Z Flip 4, Gyári új kijelző, akkumulátor, átvezető szalag, fóliás keret, lila, 8/128GB
- Bowers & Wilkins PX7S2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest