- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hilly_8
csendes tag
thunder alley-ban miért küld ki re pit-re miután már egyszer voltam bent tankolni????
-
PaJa1
őstag
ma kérdések
mennyi a max XP amit összegyűjthetsz?
legalább 4 PT GM neve
legalább 8 aktív PT GS neve
leglább 16 PT GS neve
legalább 3 PT verzio neve
pt szerverek nevei
-
volvoguy
addikt
lássuk csak jól látom-e a dolgokat...
van
- a mission, ahol offline feladatokat kell végigvinnünk ugye?
- practice-ben gyakorolhatunk
- play az online móka
- de mire való a licence?és e 4 versenymód közül melyiken tudunk xp-ket meg ilyen skill-pontokat szerezni? csak online/play módban?
-
Hilly_8
csendes tag
köszi az infót
-
Hilly_8
csendes tag
hello
melyik szerón vannak magyarok??? az én nickname-em:Szylveszter -
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #16288 üzenetére
Hogy itt valaki milyen vicceseket mond..
Én egyébként is tök szerény vagyok, kikérem magamnak.
-
volvoguy
addikt
na sikerült végülis futom egy menetet....talán majd belerázódom
-
rsx
aktív tag
válasz
Creative997 #16288 üzenetére
-
volvoguy
addikt
na kész végre..bereggeltem...el is indul..de hol tudok olyan dolgokat állítani, mint grafika, hang, vezérlés?
-
Ricco_hun
senior tag
-
volvoguy
addikt
az előbb 88%-nál járt, 60 mega volt kb. hátra...most újrainditottam a gépet, 18%-nál jár, és 360 mega vna hátra....szal leszedi újra, másként 88%-ról folytatná...
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
volvoguy #16279 üzenetére
Minden indításnál csekkolja a meglévő fájlokat és csak a hiányzóakat szedi le. Tehát nyugi nem kezdi előlről a frissítést. És update-nél nem a fájlok letöltése tart sokáig (mert azok lejönnek ahogy a neted bírja), hanem a fájlok kibontása és feltelepítése. Tehát a gépedtől is függ, hogy milyen gyors(
) az update.
Egyébként meg üdv az újaknak.
-
volvoguy
addikt
namost 88%-nál megszakadt az update....most ujra előről? hát b*sszák meg a jó édes hogy nem tudták olyanra megcsinálni, hogy amit eddig letöltött az elraktározza valahol..menjenek a ....
-
PaJa1
őstag
Csaba, az első AP vásárlás után számított 3 nap után tudsz 150 dolcsit költeni naponta. Addig kevesebbet és csak egyszer.
A játék fejlesztői magyarok, de 3 kiadója van, 3 nyelven. Angol nyelvű kiadó az amerkai Aeria Games, német nyelvű a német Gamigo, japán nyelvű és csak távolkeletieknek pedig a Joyzone adta ki. A japánnal nem foglalkozunk, mert nem tudunk vele játszani és abszolut nem értjük mit írnak. Német LevelR: Sok mindenért kell fizetni de kevesebbet és nem értem mit makoknak a chatben... A Project Torque-ot meg remélhetőleg megismered
A 3 játék csak a kiadó miatt különbözik.Igen elindítod a játékot, ami az update-tel kezd, ha befejezte akkor START
Csak ezt a gombot kell frissítés után megnyomni. Majd az aeria oldalán regisztrált felhasználó névvel és jelszóval tudsz belépni. A jelszó bonyolult: legalább 8 karakteres, legalább 1 nagybetű és legalább 1 számnak kell benne lennie, legalábbis mikor én regeltem ezek kellettek.
-
volvoguy
addikt
de itt nem kell semmit sem csinálno ma frissitésnél ugye? tehát feltelepítettem, elindult a LIVE update, és ez lefut magától ugye?
-
ABnormal
őstag
válasz
volvoguy #16274 üzenetére
http://www.invictus.hu/ - itt nézelődj...
régebben olyan jófejek voltak,hogy még szóba is álltak velünk,volt minimum két emberük is itt a fórumon...régi szép idők
-
volvoguy
addikt
válasz
ABnormal #16273 üzenetére
amúgy...ez magyar fejlesztés ha jól tudom ugye? vagy csak magyarok is résztvettek benne? ha mindez igaz, mennyire népszerű külföldön...a tengerentúlon, egyáltalán van konkurenciája a játéknak..lévén hogy egyben mmo is?
mert sztem ha egyedi, élvezhető és népszerű...ráadásul még magyar is..akkor ez nem keveset lendíthet kicsiny hazánk programozói és játékfejlesztői hírnevén nem?
-
-
volvoguy
addikt
üdv. a játékot csak a szoftverbazis.hu-ról tudom leszedni, ott a 3-as verzió van fennt, 12. hó 5.-i a játék...ez a legújabb? (a többi linkről lassan jön)
-
csaba0223
senior tag
NOTE: Thank you for supporting Aeria Games. As a first time buyer, your account is limited to one transaction a day. Your limit will be lifted to $150 after 3 days of your first transaction. Please come back tomorrow to get more Aeria Points.
Ez most mi?
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #16265 üzenetére
az a következő kérdése, illetve, hogy hány szem homok van mudon
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #16262 üzenetére
Ki más lehetni! Szerintem fizetnek neki
Ez már megszállott!
-
PaJa1
őstag
mai kérdések: san fran...
nagy fehér épület neve route1 start után balrami a szervízműhely neve?
mi a motel neve?
mi a benzinkút neve?
hány fény van a sárga-fekete nyilas táblák egyes oldalain?
hány léccel fedett lelátó van cally racewayen?
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #16258 üzenetére
2 Rp popper vol a legtöbb amit találtam! A többi 6 ban Rp-ért megvehető Bp volt! Illetve volt még 1 drift hacpack amire hatalmas szükségem volt!
-
Creative997
őstag
Én se arra gondoltam h lvl10-el lehet wr-t csinálni, de csak RP-vel lehet! Igaz nem sok pályán... panával és fullos bp-vel mondjuk constructionön vagy van olyan mudos pálya is. Ez csak egy példa és ez is wr... na mindegy, egyébként tény h mire odáig el jut, addigra innen-onnan be lehet szerezni APs cuccokat! Vagy annyi APt amennyi kell. Én pl soha nem vettem sponzor csajt, mégis volt 3-7-16napos rp csajom, meg xp-s is, meg 2x acc csajom is. Ezekösszesen kb 10k ap ingyen... van 10 APs kocsim is, amit leértékelésekből vettem vagy nyertem őket, az AP-t rá meg az eventekből. 1x fizettem be csak, de azt se magamra költöttem, de ez másik dolog. És ezeken kívül még töménytelen mennyiségű popperek, nickaname changer (habár minek), rakás nitró stb. Tehát nem lehetetlen!!
Az egy másik tészta h az aeria milyen mocsok módon adja elő, intézi a dolgokat, kifizetéseket, stb... -
PaJa1
őstag
Csaba, csak azt mondtam, hogy lehetséges. Mire nagy szintű lesz, gyűjthet annyi APt és nyerhet olyan cuccokat amivel mehet majd WRt. Nem kell mindent elsőre elkölteni...
Tényleg borzasztó amit a tengeren túliak művelnek...
-
bgabor6
csendes tag
Sziasztok! LEVEL 3 vagyok!! Nagyon jó játék!
bgaborHu
-
csaba0223
senior tag
Az öcsívmentet inkább ne hozzuk szóba! Tudod miért!
A Wr-röl csak annyit hogy Ap nélkül elérhetetlen! Ugyanis, kell hozzá egy morello amiröl tudjuk hogy az utolsó kaszni és az utolsó motor Ap-s! Aztán kell 1 acc bula és nem árt a 4 es nitró sem! Nem akarok számolgatni de elég sok.
Ezt most annak a tükrében mondom hogy egy kezdőröl van szó!
Amire egy kezdő mind ezt eléri a sokat emlegetett eventekböl és quiz böl addigra lesz megint vmi uj verda vagy tuning vagy mitomén mi és megint nem tud wr-t csinálni mert megint nincs Ap-ja! És így tovább! Mindenki látja hogy egyre inkább a pénz dominál a játékban! Arról nem is beszélve hogy gusztustalan amit a morelloval művelnek! -
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #16251 üzenetére
Ki mondta hogy akármit nem lehet ingyen megkapni? Mert mindent meg lehet szerezni, csak idő kérdése, ha nincs időd akkor fizess
A quizben is lehet csajt nyerni, ligán is, régen öcsívmentért is adtak. Forum eventeken szerzett APból meg azt veszel amit akarsz és tudsz
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #16248 üzenetére
Acc bula nélkül kétlem hogy csinál vki wr-t! Az pedid Ap-s
-
MaciG
addikt
válasz
Azért azt kétlem hogy Rp-ből lehet WR
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
ööö igen, ez tényleg az egyik legfontosabb, mindíg várjátok meg az akciókat, leértékeléseket!! Ha 1-2 hónap akkor is!! Megéri! Több ezer AP-t lehet spórolni, és ha más nem, a back packban elfér;)
-
Creative997
őstag
válasz
volvoguy #16245 üzenetére
Ha valaki jobb cuccokat akar, amihez ugye AP kell, 3 módon juthat hozzá:
1. befizetsz--> aeriagames.com, bejelentkezel, STORE
2. figyeled az APs eventeket és megcsinálod a feladatokat amit kell-->aeriagaems.com/forums/Aeria Games/Events & Contests
3. a játékban challenge módban nyerhetsz egy keveset ha nyersz ill 2. vagy, challenge ticket kell hozzá ami 1 db 5APde nem kell feltétlenül AP ahhoz h vki jó legyen, RPből is lehetsz jó játékos és csinálhatsz akár világ rekordot ha úgy akarod. AP nélkül is lehet élvezni! Én spec az aeriás AP-s eventekből kapartam össze az AP-kat, megvártam a leértékeléseket és utána vásároltam AP-s kocsikat. De aki türelmetlen vagy nincs elég ideje böngészni az befizet...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #16243 üzenetére
Nekem már a padláson is ezek vannak, szóval küldenék szívesen
de sajnos nem lehet...
-
Mariann294
őstag
válasz
SSP33DY #16244 üzenetére
Szia Spídí!
Nekem egész szombatig nem volt.. aztán egymás után 2 jött 1 szexplorer közben..
lol!
Hát én serpentinen mentem 1-2-t de nem volt semmi csak gps minimap.Aminek ugye sztem semmi értelme..
Mostanában nem nagyon PT-zem inkább videókat csinálok a GTA IV-bőlJó kis videószerkesztő van benne!
suti:Ahhoz hogy jó legyél nem kell feltétlenül AP.Csak ügyesnek kell lenni!
Kérdezd erről a fiúkat!(Én nem vagyok valami jó....talán ctf-ben) -
volvoguy
addikt
ha vki jobb cuccokat és valós autókat akar, annak muszáj fizetnie? vagy jó eredmény nem elég?
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #16243 üzenetére
Szia Méri
Nekem egész szombatig nem volt.. aztán egymás után 2 jött 1 szexplorer közben.. Sőt, még egy üres AP-t is gyűjtöttem..lol Pedig ha valaki, akkor szerintem én sokat "keresgéltem, és gyűjtögettem" mostanában..lol.. -
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #16241 üzenetére
"...Paja pedig az úgynevezett GSek (Game Master)..."
wááá sry, nem Game Master (GM), Game Sage (GS)!! fáradok -
Creative997
őstag
nocsak mennyien jöttek hirtelen
Üdv mindenkinek! Egész jó kis csapatnak mondhatjuk magunkat és elég erősnek is, a magyarokat mindenki elismeri a játékban és panaszkodnak is h jók vagyunk na meg sokan!Úgyhogy csak ügyesen.
Ez nem egy teher, a lényeg h élvezzétek! Van jó pár öreg róka akik gyakorlatilag mindent tudnak a játékról, Paja pedig az úgynevezett GSek (Game Master) - segítők - tagja, aki minden kérdésre válaszol (sárga a neve játékban), úgyhogy segítség van bőven!
Nagyon jó kis game (pont ma 1 éve vagyok itt -nem hagyhattam ki- ), érdemes belevágni, érdeklődni és barátokat szerezni (fontos!). Arra azért készüljetek fel h vannak nyomorékok a játékban, úgyhogy csak higgadtan!
Röviden ennyi. Ja és javaslom h a játékban gyertek a "ProHardver - PH-sok helye" nevezetű chatbe, ott szoktunk tanyázni ha fennt vagyunk. Jobb klikk egy chatfülre és Channells/Channel list/Prohardver...: -
volvoguy
addikt
sziasztok. ez a játék ugye ingyenes és még magyar is? megéri letölteni? multi élvezetes? kipróbálnám, ha jó....
-
aszkeeta
tag
Hali megtudnétok mondani hogy az irányítás milyen mihez lehetne hasonlítani de őszintén pls
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
bgabor6 #16231 üzenetére
Üdv Gábor. Majd kérdezz
Főleg Pajától () Ő a mi GS-ünk, Aztán, ha nem vagy lusta, és visszaolvasol a fórumban pár (száz) hozzászólást, nagyon hasznos infókat találsz
Minden játékmódról, minden lehetőségről..stb..stb..
..és hogy Paját idézzem, Nem, nem adhatók el az autók
-
bgabor6
csendes tag
Sziasztok! A nick nevem bgaborhu, most telepítettem a játékot, de kezdőként biztos sok kérdésem lesz, és gondolom tudtok majd segíteni egy kezdő online játékosnak. aki most ilyen
-
Ofi1978
csendes tag
Szia Paja!
Azért volt sok embernek a válasza 73 a tegnapi első kérdésre,mert ha szobát csinálsz és ott számolod meg, akkor ott 73 jön ki az össz.pálya számának. És azért ide írok mert nem tudom lefordítani -
PaJa1
őstag
újab kérdések:
leghosszabb körpálya neve?
hol választható a legtöbb napszak?
mudon mennyi napszak van?
hány kreszeteződés van mudon?
hány bejárata van serpentine pályának? azaz, hány úton lehetne ki menni ill bejönni a pályára? -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #16227 üzenetére
Nem én tehetek róla, hogy a sok farmer siet wanganon
-
Creative997
őstag
lol Paja, megint faxa volt
1 correct
-
Creative997
őstag
Pl szokott lenni fun class ctf verseny, amit GM csinál és lehet nyerni cuccokat és/vagy rp-t. Illetve ahogy a nevében benne van: FUN...
Mákos szúnyog!!! Én amikor utoljára explorereztem többet, akkor semmit nem kaptam
és volt olyan is h csak 3 itemet szedtem fel, 3 ?et és volt benne ap (0), puppy és skeleton key...
-
Mosquitoo
senior tag
Egy Xploreres massolás alatt csúszott 2 steerloader és 1 puppy, így már összesen van 5 puppym és 4 steerloaderem...
-
PaJa1
őstag
válasz
orkaman #16219 üzenetére
NSX csak játékban lévő dobozban van. Az meg 500 APba kerül. Most NSX van a morello és az RX7 GT helyett a dobozban, tehát 3xor akkora eséllyel dobja a gép mint eddig. De szerintem a 2 doboz nagyon rizikós...nekem 11ből se jött össze. De most is van az, hogy ha 10et veszel és nincs bennük, akkor megkapod utólag. Tehát 5k APért lesz egy cl5 ~2000 ap értékű autód, plusz még backpack cuccok, ha szerencsés vagy akkor popperek és lányok is ugranak a dobozból, ha nem akkor tele leszel 500 APért vásárolt RPs cuccokkal.
Dani, NC : no comment, de mivel ezt leírtam elcsesztem...
-
orkaman
csendes tag
kéne egy kis tanács.
van 1100 AP-m, mivel nem nagyon játszom gondolkozom ellövök 5 mystery box-ot.
Mekkora esély egy NSX-re? Ha jól értem, akkor most jobb mint korábban a morellos.ja és valami adatot tudtok lökni az NSX-ről, sehol nem találom. persze keresni kéne
---------------------------------------------------------------------------------------
Better chance to win a NSX in the mystery box and promoti...You heard correctly all! We took out the Morello and RX-7 GT from the mystery box and added the NSX to multiple slots!! Your chances to win are even greater now!! Also we are doing a promotion if you buy 10 boxes and do not win the NSX we will gift one to you! The promotion will run until Monday the 19th 12PM PST!!
-
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #16212 üzenetére
Leírtam már AEG forumra is... ez a kérdés nem számít bele az értékelésbe mert nem mindenkinél egyforma a választható színek száma. Nekem a másik accal a corus bugos, egy színt leloptak, pedig az az alapszíne. Az autó amivel kezdtél annál minusz 1 szín van.
Nekem csak Wizzhez, Lionhoz, Corushoz árulnak 15 színt.Dani NC ...francba
-
SSP33DY
aktív tag
Ezer hála és köszönet Ofinak és Csabesznak!
(ez szombaton 1szer, éd ma 2szer egymás után)
Így végre bekerültem a "klubba"
-
JackShephard
tag
Bocsánat de szerintem hiba csúszott a quizbe, ugyanis 4 autó van, ami a megvételnél választott színen kívül, még 15 színnel vehető plusszba, tehát összesen 16 féle színt választhatok hozzá. Ezt bizonyítandó csináltam screenshotokat a 4 autóról és színeikről. Tisztán látható, hogy amivel választottam megvételnél az nem szerepel a többi 15 között és pipa is lenne a szín mellett egyébként! A 4 autó: Kawana, Lion, Wizz, C-racer
Cracer1
Cracer2
Lion1
Lion2
Kawana1
Kawana2
Wizz1
Wizz2 -
PaJa1
őstag
Kész, ezek könnyebbek
továbbra is PMben vami quiz 3. nap témával kérem a válaszokat
összes sim vs pálya száma
Leghosszabb pálya
Legnagyobb emelkedésű pálya
sebességkorlát tokyon
seb korlát San fransicoban
seb korlát Callifornia Downtown
sebkorlát serpentinen
sebességkorlát TA boxban
sebességkorlát tokyo highwayen
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
UnConnecteD #16202 üzenetére
Basszus, hogy erre nem gondoltam, hogy a már készeket mégegyszer meg lehet csinálni!
Paja: 41 vezethető kocsi?? A Shopban az All Cars-nál van 35, ezeken kívül van még a C-Racer, a TA-Rookie, a Bobtail meg a puppy...
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #16203 üzenetére
Mondjam itt mindenki előtt?
Olvasd át a válaszaim és a te válaszod, van különbség.Consideration: megfontolás, out of consideration - figyelmen kívül hagy.
-
PaJa1
őstag
meglepetés
Ez keményebb volt mint a tegnapi
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest