- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Paja amit írtál a PT-ben a Fraps problémámra, csak nem tudtam elolvasni, mert szerverleállás volt. Fasza, semmit nem haladtam a videóval. Szóval ha valami formában tudnál nekem működő Frapsot adni, megköszönném.
Illetve bárkinek megköszönném, ha tudna adni full verziós, működő Frapsot. Az enyém is jól, műkszik, full, de egy bajom van vele. A mentési könyvtárból ha meg szeretném nyitni a videót, megnyitja ugyan, de lezárja a könyvtárat valami érdekes hibaüzenettel. ( valamilyen memóriacímen írás nem végezhető el, vagy valami ilyesmi)
Thanks! -
dokar
addikt
válasz
Ricco_hun #17195 üzenetére
Ez a lehúzás kategóriája. Kapzsiság az egész Aeria. Szeretnétek, hogy ilyen mocskok rajtatok gazdagodjanak meg? Inkább ebből a pénzből vegyetek a gyereknek valami ajándékot vagy a feleségnek egy szép virágot vagy pedig Kisa vigye el Gizit a moziba. Én alapból nem költenék pénzt egy ennyire bugos szoftverre. Egyébként van a játékban elég reklám, arra kellene koncentrálniuk, mint bevételi forrás, nem pedig a Pistike uzsonnapénzére. Ha már ingyenesnek harangozzák be, akkor legyen is az. Nekem a TA-s cimborák is megmondták, hogy azért nem játszanak 'sim vs'-et, mert keményen a zsebedbe kell nyúlnod, ha a legjobb akarsz lenni, vagyis pénz nélkül nem megy. Igazából nem a pénz az, ami visszatart attól, hogy AP-t vegyek, hanem az Aeria hozzáállása a dolgokhoz. Az egészet sokkal jobban fel lehetne dobni. Értem ez alatt azt, hogy sokkal többen játszanának és az Aeriának is lenne bevétele. Jobban rá kéne feküdni a reklámalapúságra. Pl. matricák a kocsin, győzelemhez kötött szerződések, synergy rendszer... Tehát a user eldönthetné egy kocsi vagy upgrade megvételekor, hogy milyen reklámokat vállal be a jobb ár érdekében. Továbbá egy belső kereskedői rendszer is jó lenne, ahol egymás közt el lehetne adni az autókat, alkatrészeket akár aukció formájában is. Lehetne nagyon sok különböző upgrade, ami nem csak pozitív hatással bír és rengeteg kombinációt össze lehetne válogatni egy jó kocsihoz. Tehát ne csak upgrade level 1, upgrade level 2... stb legyenek, hanem konkrét adatokkal ellátott dolgok. Egy ingyenes jó játékért szívesebben adományoznék pénzt, mint hogy erőszakkal követeljék azt tőlem, különben korlátok között játszhatok.
-
csaba0223
senior tag
Hétvégén találtam explorerben egy AP-s szart! Na mondom nem kapok úgysem semmit
De mégis kaptam2 koponyás kulcsot!
Ezekről a vegyél ezt meg azt dologról én mindig lemaradok!
Szombaton vettem 30 dolcsiért AP-t! Na jó kaptam 30% +-ott de mikor elköltöttem, 1 órára rá beírták hogy olcsóbbak a bigék! -
SSP33DY
aktív tag
Jóreggelt! Paja megelőzött!
És így van megéri!
20 dolcsi:
-10 RP Popper és egy "koponyás" kulcs50 dolcsi:
-7 napos RP-icsa
-10 RP popper
és egy "koponyás" kulcs100 dolcsi.. odabasz.. (~26.000.-Ft)
-16 napos RP-icsa
-30 combo seeker.. ez viszont vicc...
-30 TA Fuel additive
-30 nitro level 4.. ez jó
-Egy TA PRO járgány..lol
-7 napos Rp-icsa
-10 RP popper
-1 és egy "koponyás" kulcs
(és igen, 2 csaj van..)Az 50 dolcsis éri meg a legjobban!.. Hétvégén a popper és a csaj 400% pluszt hoz a konyhára
így jól néz ki, de majd 13.000Ft..
Tavaj ez csak 8-9000.Ft volt -
Ricco_hun
senior tag
De ezek miért is normális húzások? Ez is csak a "vegyél minél több AP-t" taktika része. Az az egész web item mall az eddigi legnagyobb lehúzás amit az aeria elkövetett. Olyan árak vannak, hogy nem igaz és ilyenekkel próbálják meg vonzóbbá tenni. Nem értem. Amikor elkezdtem a PT-t, rögtön az elején tudtam "szerezni" ingyen poppert, ingyen 3 napos xp rp csajt. Jó ezeket hamar elhasználtam anno, mert akkor még nem bírtak ekkora jelentőséggel. De most mi megy 2-3 hónapja? Az egész a Morello mizériával kezdődött. Nekem ott volt a fordulópont, ahonnan kezdve látom, hogy az aeria nem értünk van, hanem "vegyél ap-t" "vegyél ap-t" "vegyél ap-t" "vegyél ap-t". Akkor volt először olyan, hogy csak AP-ért lehetett valamilyen upgrade-et megvenni egy kocsihoz. Azóta buziskodnak, hogy az új kocsit először mistery boxba teszik, aztán egy hét után kiírják, hogy többszörözve van benne az új kocsi a mistery box-ban és amikor már mindenki kellően kiköltekezte magát (igazi pénzben), akkor rilízelik a shop-ban is, hogy megvehesd az átlagnál drágábban. A Diane bevezetésekor még nem volt érvényben ez a most divatos lehúzó taktika. Szó nélkül jöttek az új kocsik (H3, Camaro, 4runner, Outlander stb.). Nem volt még mistery box, nem volt még web item mall, voltak 50-100%-os rebate sale-ek, be szép is volt.
-
PaJa1
őstag
Megint 1 normális húzás.
Szerintem angoltudás sem kell hozzáHa beleesel valamelyik kategoriába (másfél nap alatt mennyit költöttél alapján) akkor kapsz még pluszba cumót. Neke az 50es szimpatikus, csak a 7napos csaj csomag 4999 ap! és emellé jön 800 értékű RP popper(a kulccsal nem sokra megyek.. plusz még amit vettél 50 dolcsi APból. Ez több mint 100% plusz amint kapsz a normál esetben.
-
quadroracer
tag
válasz
Creative997 #17167 üzenetére
Hi!
Nezze meg nem e irasvedett az options fajl. Ha igen akkor vegye le rola es nezze meg ugy. Ha nem akkor esetleg torolje az options fajlokat es uj inditasnal kalibralja ujra. Mas nem jut eszembe! Hatha valaki mas tud vmi jobbat, de egy probat meger!
udv!
-
PaJa1
őstag
Super és GT levelek elküldve, lista frissítve. A többi ...majd ha lesz hozzá energiám.
-
Bazzzs
senior tag
Na nekem meg most az jött elő, hogy az 1-es perfomance-ra kapcsolva stock állapotú lesz a kocsim. Közben meg úgy jelzi, hogy minden rajta van és leszedni se lehet semmit a kocsiról
Még jó, hogy a másik kettő működik.
-
Karibaba
aktív tag
Újabb frissítés, 2.7 mb remélem megint balancolhatom a kocsikat
-
Creative997
őstag
Valaki válasz? #17167
-
PaJa1
őstag
válasz
orkaman #17178 üzenetére
Fél oldallal fentebb!
Az aeria forumán meg a shoubox alatt. -
orkaman
csendes tag
valaki be tudná másolni a linket az AP-s/email-es eventhez?
visszalapoztam és néztem az aeria forumot is , de nem találtam. -
dokar
addikt
ismét tele van buggal a játék.
10/5 mbits nettel rendelkezők csapattársak is néha laggolnak elég csúnyán.
a boxutcában sokszor megszűnik a fék, olykor vmilyen oknál fogva a pálya random pontjára teleportálok (a boxból). box után a csipogó sebességmérő a képernyőn marad és továbbra is csipog. -
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17175 üzenetére
Sajna én már nem tudtam visszajönni.
Lesz még próba?Minnél többen lennénk annál látványosabb lenne.
-
JackShephard
tag
Köszönt Pajának és Creának az ismételt segítségért. Lehet, csak 3 emberes lesz így a videó fő része, még kitalálom. De volt sok szép dolog megint.
-
csaba0223
senior tag
Ez milyen jó! Főlényesen megnyerek 1 versenyt erre -2 rating!!!
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17171 üzenetére
8 az jó nekem azthiszem.Nem rég vettem egy "normális" autót is végre,mivel nem volt class 4-es kocsim.
Vettem egy phoenix-et szép fekete.
Tuning nincs rajta semmi de azért mostmár gyoraabb leszek mint hexannal.
-
b00st3r
csendes tag
válasz
JackShephard #17171 üzenetére
Rám ismét számíthatsz 7-töl ugy kb. 10-ig. Lehet már a játékban leszek szal csak írj rám. Azóta már van fullos pannim meg spiedóm de sztem a stalli felel meg a legjobban a célnak
.
-
JackShephard
tag
Ha mindenkinek jó lenne, akkor 20kor nyugodtan nekikezdhetnénk, de eddig senki nem jelentkezett rajtad kívül. Én azért ragaszkodnék ahhoz a társasághoz, mert elég jó volt.
-
PaJa1
őstag
Írjad majd ide, hogy mikor gondoltad. TNAnak más dolga van, nincs játékban
-
JackShephard
tag
Jajj, bocsánat és elsősorban Pajának köszönöm a közbenjárást a dologban!!!
Megmondom őszintén még nem próbáltam az előző akciót lejátszani, mert félek ott kevés lesz az fps. Meg jó lenne újra funolni, tuti jobban is sikerülnének a dolgok, mint akkor elsőre.
Crea te nem nyilatkoztál, jó Neked? Meg a többieket is keresem egyenlőre! -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17166 üzenetére
Nekem meg se köszönöd...
Most már ráérek
Majd csörögj hogy mikor gondoltad.
Az előző akciót régi verzioval nem tudtad lejátszani?
-
Creative997
őstag
Lakótársamnak van egy problémája, remélem tudtok segíteni:
Optionsben a controlsnál a patch után a bill beállítások teljesen elvesztek, be akarta állítani és miután rányom az apply gombra és kilépe a menübe és vissza, eltűnnek a beállításai, se a bill, se a kormány nem műxik. Valaki tapasztalt már hasonlót? -
JackShephard
tag
Úgy tűnik imáim meghallgatásra találtak odaát. Meg nyilván Crea, Krivjur, Morphin jelentése is közrejátszott, de nagyon úgy néz ki megjavult a replay dolog. Köszi Crea a segítséget! Jött egy 3.5MB-os patch, az lehetett a gyógyszer. Mentem egy practice-t, elmentettem és láss csodát vissza tudtam játszani.
Azonban az Eleanor kezdeti mentéseit továbbra sem játssza le, valószínűleg nem is fogja. Tehát újra kellene a segítség attól az 5 embertől egy esti funolásra! Paja, Crea, Mariann, Yozsee, Booster? Kinek jó a mai este mondjuk 19 utántól? Vagy kinek mikor lenne jó? Jöhet új ember is, ha nem érne rá valaki, csak így legalább nem kellene elmagyaráznom újra a koncepciót, mindenki tudná a dolgát. Ugyanazokat szeretném megcsinálni mint a múltkor, illetve agyalok még addig újabb dolgokon! Jelezzetek vissza, köszi!
-
JackShephard
tag
Elméletileg meg szoktam őrizni a telepítőket, otthon megnézem. Ha meg van, felrakom egy szarabb gépre, enyémről le nem szedem. Gyakorlatilag ne is dugjam fel a netre ha feltelepült, meg ne is indítsam el, csak simán duplakattal játsszam le a replayt? (Persze miután hozzátársítottam)
Ha ez így műkszik, már csak imádkoznom kell, hogy a videókártya adjon annyi fps-t, hogy a frapssal tudjam rögzíteni, szakadozás mentesen. Húú, kezd izgis lenni.
-
Redmaster
csendes tag
Az aláírós-ímélküldős eventnél ha elküldtem az emailt akkor mennyi idő után írják jóvá az AP-t?
-
Ap voucher-rel a Te AP-dat atvalthatod a Crew AP-jara, amit majd a klanod fel tud hasznalni AP-s cuccok megvetelere. Tehat ahogy a sajat RP-dbol is adhatsz a klannak a Repository-ban, ezzel meg AP-dat tudod a klannak adni
A Creatinon Form-mal pedig klant tudsz letrehozni -
PaJa1
őstag
Bubi, Ha van még régi, DIANE verziojú PTd akkor azzal le tudod játszani a felvételet, legalábbis krivjur le tudta játszani.
Hátha találsz még valahol, Diane telepítőt, feltelepíted, nem frissíted, aztán a replayt hozzárendeled ahhoz a PThez és úgy futtatod. -
PaJa1
őstag
Akinek van APja és igény tart valamilyen szponzor lányra, szóljon. Megajándékozhatjuk egymást és később majd tudjuk használni...
750 APért 16napos Accelbula
1900APért 16napos RPicsa
1600APért 16 napos XPicsa van kiárusításon még 1 rövid ideig.
Nekem jól jönne egy 16napos accel csaje, csak 750 AP700at most az aláírásból és a videóból össze lehet szedni.
Valaki meg tudna támogatni pár bámészkodóval ma este?
-
PaJa1
őstag
válasz
Hilly_8 #17155 üzenetére
Nyugalom ,a hosszú élet ritka!
Majd írok ha összesítettem az előző heti eredményeket és rászántam magam a 90+ PM küldésérére. Plusz még a tabellákat is át kell variálni. Minimum egy óra csak az adminisztrációval megy el minden héten.csaba, két hétig a tarcsiknak is küldök levelet, hogy mikor hol jelenjenek meg.
Bubi,
Talán, ha rögtön a futam után kimész replaybe és megnyomod az play last gombot akkor le fogja játszani az utolsó futamot.AliG, combo only szobákba menjél, vagy ha nincs ilyen akkor csinálj
-
Hilly_8
csendes tag
válasz
JackShephard #17142 üzenetére
egyik GS sem írt, hogy bekerültem
-
Creative997
őstag
Én nem szoktam 800ast gyűjteni mert utálom azt a tetves mágnest.
De így is 27k megvan, de legközelebb megpróbálok sok olyat gyűjteni, kíváncsi vagyok mennyi lesz a végén...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17145 üzenetére
Lesz ebből mingyá' HQ2!!
Lacám, és Erdol, néha csekk CREW csati.. szoktam ám oda is offolni
Előbb magatokat tuningoljátok fel.. én is vettem mindenből 100-ataztán dobtam be a millát
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #17150 üzenetére
..mostanában én is elég sokat explorereztem..
És azé' Csabeszom, mer' sok kicsi sok-kra megy!!!
Nekem már 5-en is simán 21-22ezer!!!A nagy kombóból max 3-at csinálok, és inkább több "simát' az 5-ösökből, és a 4-es alakokból!!!És nem hibázokCsontra kiszámolom!! 8 emberrel meg tudnám csinálni a 30K-t!!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Ricco_hun #17121 üzenetére
Elmondom a lényeget, mostanában elég sokat explorerezek!
Természetesen egyedül szoktam szedniígy látom a körönkénti különbséget!
Nem mindegy hogy milyen kombót szedsz! Egy kör alatt átlag 23-25k Rp-t gyűjtök, erre popperel kapok a végén 200-210k Rp-t a végén! De ha nem sietek akkor rámegyek a nagy kombóra az 800-Rp-t ad! Ebből annyit szedek amennyit tudok! Kb 5-6-ot Ha ezt csinálom akkor csak 18-20k Rp-t gyűjtök! De a végén mégis többet ad! Kb 230-240k-Rp-t! -
ALI_G
veterán
Normális, hogy nem tudok csatlakozni a login serverhez?
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17145 üzenetére
Jól tetted!
-
JackShephard
tag
válasz
JackShephard #17141 üzenetére
Helyesbítek: Hilly_8 látom az ausztrál és az európai touringba jelentkeztél! Nézd az aeriás accountodra nem jött-e levél FrankZappától (ő az auszrál GS) illetve a Pajától (mivel az európaiban ő a GS)?
-
JackShephard
tag
válasz
Hilly_8 #17136 üzenetére
Hilly_8: én nem látom, hogy jelentkeztél volna bármelyik touringba is. Postolnod kell az adott touringban, hogy szeretnél részt venni, természetesen angolul, és a nickeddel együtt. De ha lejjebb lapozol a topicokban láthatod, hogy mi hogy jelentkeztünk. Szóval hajrá, mert így tényleg kifutsz az időből. Ha bevesznek még, akkor fogsz kapni privát üzenetet az aeriás accountodra az adott GS-től aki szervezi, amelyben megkapod a versenyhez szükséges adatokat (szerver, szoba név, password).
Paja: nincs infó mikor jön patch megint, mert totál kifutok az időből a videókészítéssel.. -
erdol
senior tag
Ez az AP voucher ez pontosan mire is jó?
Meg a másik a crew creation form? -
tocso83
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom: nemrég újrapakoltam a gépemet, most 32 bites Vista van fent. Az a helyzet, hogy mocskosul szaggat valamiért, egyszerűen játszhatatlan lett. Esetleg az új patch lehet az oka?
Lécci help... -
MaciG
addikt
válasz
MS74hu #17101 üzenetére
Természetesen lehet.
_
Ilyen kombós esetem nekem is volt, hogy több itemem volt ,de kevesebb pézem és azt mondták biztos azért ,mert nem kombózom... ,de az fel se merült senkiben hogy nem mind1, hogy 3 nitrót vagy 3 zöldet szedsz fel. Mert számban igen, de Rp-ben nem, n00b banda
-
dokar
addikt
600 RP nagyon optimista becslés 1 percre vetítve.
ez az elméleti max sztem. nagy kör esetén 3 másodperc egy fél kör és ez egy PD, ha egy pillanatra felengeded. tehát egy kör 6 másodperc és 2 db PD-et kapsz. egy PD 15 RP.
Van pár pálya aminek 56 és 67% a difficulty bonusza, ott érdemes próbálkozni
és ott van hely forogni? egyébként a csapattársaimnak szánom, majd ők forognak és meg addig megnézek egy filmet, a verdát meg bent hagyom a szobában. a rating meg engem nem érdekel.
-
PaJa1
őstag
600 RP nagyon optimista becslés 1 percre vetítve. régen 390 volt a faja, most 510at tudok, de szokni kell, nehezebb belőni az időt amennyit kell csúszni. Régen volt mihez viszonyítanom és nagyon jól ment. Most nincs mihez kötni...
FOS LETT AZ ÚJ Perfect Drift, vagy ha már ilyen akkor jó lenne a régi szintjén egy újat behozni; nice - perfect - king(vagy valami)
Van pár pálya aminek 56 és 67% a difficulty bonusza, ott érdemes próbálkozni minél több résztvevővel, ahányan mögötted végeznek annyiszor +10% a rank bonushoz!
Egy futam alatt végtelen sok XP,RPt lehet szerezni. Példa erre a majd másfél millás délutáni fizettség is, nem tudta kiírni a teljes összeget mert lejárt az időMost wanganon 8ezret lehet kapni, elég 1ember ellen menni ehhez, de ehhez kell picsa.
-
dokar
addikt
csapattársak elkezdtek RP-t gyűjtögetni ész nélkül a nagyobb garázshoz. ők a wanganra esküsznek, mert RB-szal 4 perc alatt lehet gyűjteni ~3000 RP-t. megnéztem ezt a fánkozást, itt ideális esetben 600 (ingame) RP / perc jöhet össze RB-szal, ugye még erre rájön 10% track diff bonus is. vélemény? természetesen olyan RP gyűjtésről van szó, ami nem kerül AP-ba. én inkább feltettem az adót 15%-ra.
-
PaJa1
őstag
-
SSP33DY
aktív tag
na má' csak 1.7 milla a 43-ig...
Garázsunk immár HQ 1/2.. még olyan 500K és 3.. lol -
PaJa1
őstag
Dani: PM
-
-
dokar
addikt
a TA-ban 2 csapatba szerveződtünk. egyik az OTC, a másik pedig az URC. jókat versengünk egymással, de azért nagy az összetartás is, mert szinte mindenki friend. a közös ellenség a KOG és az egyéb pofátlan egyének.
így toljuk:
az inixo ára pedig sokkolt, mire volt jó ez a majd tízszeres drágulás!?
-
Ricco_hun
senior tag
Hogy mekkora farok ez a l3GlMicster. Only Combo szoba, tele ilyen nagy klánokba tartozó csajos, popperes egyénekkel. Lemegy 3-4 kör, én mindig az ilyen 4.-5. helyen végzek. De már közben furcsállottam, hogy a kombózás legelején amikor én felszedtem vagy 8-at ez a Micster már 21-nél tart meg ilyenek. Mondom jól van, megesik. Erre mondom magamban kicsit meghúzzuk a következő kört. Én 78-at szedek fel ő meg 71-et. De utána láttam a chatboxban, hogy mikor még nem is előztem meg a felszedett itemekben már akkor kérdezgette, hogy mennyi rp-m van most stb. A többiek ott javasolták neki, hogy rúgjon ki meg ilyenek. Na vége a körnek, én kapok 16k, ő 16,3k. Igen többet kapott kevesebb itemmel, mert én nem tudtam befejezni minden kombót és nem fogom a végtelenségig keresni azt az átkozott 3. nitrót. És akkor én már masser vagyok, mert több itemből kevesebb rp-t kaptam mint őfelsége. Utána a szobában már a többiek erősen javasolják neki hogy rúgjon ki, meg ő is írkálja, hogy ő látta, amint én egy helyen mindent fölveszek. Kérdem én, ő honnan tudja, hogy én éppen milyen kombót fejeztem be és mondjuk milyet kezdek el? Mi van ezekkel? Féltik a rating-jüket vagy csak nem szeretik ha nem ők vannak az első helyen? Ez a baj az ilyen nagyobb nevekkel a játékban, el vannak szállva maguktól. Még jó hogy nem kezdett el report-tal fenyegetni csak kirúgott a szobából, ó hogy megmutatta nekem ki az úr a háznál. Szánalmas.
-
Yozsee(R)
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #17117 üzenetére
Tegnap mentem én is 2x ellene o NSXel én Spiedoval. Sajnos sikerult mindkettot elszúrni, de a leggyorsabb kor mindig az enyém volt, ami biztosan nem tetszett neki mert o is elovette a Spiedot amivel jól elvert mudon. Megpróbáltam vele kommunikációt létesíteni de nem jártam sok sikerrel.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17117 üzenetére
>>-OBB->
A MI LACÁNK
-
[pH]Lacika
tag
PaJa1: Nem nagyon tetszett neki a dolog!
A 2. futamot úgy indította, hogy én még szinte nem is láttam az autókat. Nálam be sem töltött a szoba. Sajnos akkor nyert, de csak azért mert hibáztam az utcsó körben és így megtudott előzni.
Nem adja ő olyan könnyen magát, de azért időnként meglehet verni. Akkor viszont nagyon bedurvul. Nem nagyon bírja elviselni a vereséget.Erdol: Köszike
JackShephard: Jól fontold meg.
-
dokar
addikt
válasz
[pH]Lacika #17108 üzenetére
Nahát, miért az angolszász mértékegységet használod?
Kisa engem is megtalált a játékban.
-
orkaman
csendes tag
már volt 2-3 hónapja ilyen email aláírás event....
akkor megkaptam. ez még az vagy új? mert akkor küldök megint
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17108 üzenetére
Grat testvér!
-
Bazzzs
senior tag
Nem tudom mennyire emlékeztek, de nem olyan rég kértem véleményt a Corvette vs. Panama ügyben, és akkor abban maradtam - vélemények alapján -, hogy nem hagyom ki a class 5-öt és veszek onnan egy AP-s kocsit. Azóta megoldódott a bankkaris problémám, így most a következő kérdésem lenne. Az én 25-ös szintemmel érdemes-e még most gyors megvenni a kocsit szintkövetelmény emelés előtt, vagy a helyemben ti inkább várnátok egy akcióra és addig meg fejlődnétek? Dilemmám csak azért van, mert a class 4-es kocsikat már megemelték 25-ös szintre, így nem tudom a class 5 mennyi lesz
Az én heti pár versenyemmel egy 35-40-es szintkövetelmény már jó messzire "taszítana" az új kocsitól
Bár így meg tuningot nem tudnék rá nagyon majd rakni
-
JackShephard
tag
Igen a touringokba még be lehet férni szerintem, mert a reggeli ausztrálon is, meg a mostani USA-n is csak 6an mentünk pl. az én csoportomban. Nagyon megerőltetni nem kellett magam hálistennek egyiken sem. Köszi az invitálást a klánba Lacika, megnézem hamarosan a dolgot.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17102 üzenetére
És természetesen mindenkinek a körmére nézünk, és egyéni elbeszélgetést tartunk egy sör mellett
PAJA bbáázzz
Ne úgy számold!! Az összes accod kora, azt' akkó' má' ott is vagy
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #17104 üzenetére
..én békés ember vagyok.. még az asszonyt sem bántom..
De ha kisA még ír valamit priviben, azt közzé teszem, és megérted! Egyenlőre letiltottam az üzeneteit..
De amit játékon belül művel, az sem eccccerű..SZAL kis-A...
Bár nem voltál, és nem is leszel katona, és nem érted, hogy mit jelent a "rakjalak a kopaszok közé"..
Ha kérsz, akkor használd a:légyszíves, vagy kérlek, vagy a jól bevált nem-e lehetne-e.. szavakat..
a vegyé'má' nekem olyan szart, az nem kérés!Így csak az egyke elkényeztetett bunkók kunyerálnak!!
Helyesírás, Jómodor, meg pár év, és még a végén barátok leszünk! -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #17104 üzenetére
Kövesd, ki mire válaszolt, megtalálod.
Hilly, ligát itt vannak, 4 csoport, 3 időzónában. Szerintem bőséges a kínálat. Egyszerre csak 2n indulhatsz, bármely kettőn amire teljesíted a részvételi feltételeket. Már futnak a ligák, lassan az USA 1, futama is befejeződik. Ha a maradék 4 futamon indulsz akkor nincs baj, a legrosszabb eredményt nem számoljuk.
MS, igen lehet, bedugod, instalálod, ha jó akkor indítod a játékot, beállítod mivel mit csináljon, mehet
Laci, ha majd 30 leszek én is mehetek az összes accommal?
-
Yozsee(R)
csendes tag
válasz
Hilly_8 #17096 üzenetére
Ha jól tudom akkor a mostaniak befejezodenk és lemegy a PT Top racer versenysorozat is majd utána kezdodik új, ez pedig akár 3-4 hónap is lehet majd Paja megmondja konkrétabban.
Jelentkezhetsz a mostaniakra is csak reserve leszel, de nem gond mert touringra sokan csak jelentkezenk aztán nem jelennek meg, de ha ott leszel mindig idoben biztos bekerulsz.Csaba
-
[pH]Lacika
tag
Sziasztok 30-on felüliek! Elindult az OBB guild! (Klán)
Lehet jelentkezni tagnak, minimum 30 élet év a felvételi határ.
Még a 29 azaz a majdnem 30 belefér.
Eddigi tagok: Boss: SSP33DY
Deputy: [pH]Lacika[HUN]
Fanatic: nepsterAkiket nagyon várunk!
Wandal, Oscar, [pH] Tibee [HUN], Boobshunter, bgaborHu, illetve aki már 30 vagy majdnem 30. Még a huszonkilenc belefér!! -
MS74hu
tag
hy.érdeklödnék hogy lehet játszani kontrolerrel a gamét? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest