- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Fúj, de rondán néz ki Yal...
Régen mikor hangar egyszerűbb volt akkor voltam drift módban, sokat. És tényleg ment 7mill plusz, ami jól fizetet. Aztán átvariálták a pályát... úgyhogy megmaradt a sim vs nekem, ott is lehet driftelni. Pl tegnap este Csabáékkal meg Creával San franon olyan szépen vettem kereszten a kanyarokt, jöttek is a Perfect driftekMR2 olyan szépen tartotta az ívvet... fincsiii.
Az eligun ligán machatén 180as ranggel mentem, mert jobb időt mentem mint nagyobbal. Hetan aki nyert ott az hiszem 150el ment, tőle tanultam.
Simhez analóg eszköz nélkül nem érdemes nagy ranget állítani mert csúszni fognak az első kerekeid ahelyett, hogy fordítanák az autódat. Igaz így csak akkor mész jó időt ha a lehető legjobb íven mész, mivel a kerék kisebb fordulása miatt nem tudsz annyit korrigálni, ha esetlegesen elbakiznád.
Majd ha nagyon unatkozok, akkor lehet hogy megyek drift módba(sim drift gyakorlás utűn elég jól megy). De szerintem nem fogok állítani a beállításaimon, mert lusta vagyok és nem tartom szükségesnek. Gyakorolni kell, akkor menni fog a sok millio, ott minden az autó uralásáról szól, mennyire zabolázod a seggét. Én azt gázzal csinálom(már amennyire a nyilak engedik), tehát szerintem nem fogok szenvedni a kicsi kormányforgásommal.
CTFben viszont láccik, hogy kisebbel megyek mint mások, az autóm nem fordul olyan fürgén a lassú manővereknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest