Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
No-kia
üzenetére
Lehet, hogy tényleg totál rossz irányba tapogatózok, de szerintem ez a belső szerver hiba lehetett az oka
Eddig legalábbis nálam még nem volt ilyen, hogy félbeszakadt volna. Szerintem csak átmeneti probléma. De amit leszedett teljesen - több csomag van - azt már nem fogja újrakezdeni. Bár az tény, hogy sokáig frissít 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilinternet
- Vallás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Óvodások homokozója
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig legalábbis nálam még nem volt ilyen, hogy félbeszakadt volna. Szerintem csak átmeneti probléma. De amit leszedett teljesen - több csomag van - azt már nem fogja újrakezdeni. Bár az tény, hogy sokáig frissít